حمیدرضا شیخالاسلام رئیس سازمان ملی تعلیموتربیت کودک در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزشوپرورش استانها، اظهار کرد: حدود ۹ استان در تثبیت ادارات تعلیموتربیت همکاری کامل داشتهاند و امروز با افتخار اعلام میکنم که ۲۹ استان ما تا حد زیادی به این فرایند پیوستهاند و دو استان دیگر نیز به دلایل خاصی هنوز اقدام نکردهاند که انشاءالله در روزهای آینده رؤسای ادارات مربوطه را معرفی خواهند کرد.
وی افزود: متأسفانه در سال گذشته، حدود ۱۲ هزار درخواست انباشته داشتیم که این عدد در اردیبهشتماه به ۱۴ هزار مجوز انباشته رسید.
رئیس سازمان ملی تعلیموتربیت کودک، خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۷۴۳ مجوز کودکستان صادر شده که ظرف چند روز اخیر، این عدد به ۴۰ هزار درخواست فعال رسیده است.
شیخالاسلام با بیان اینکه سال گذشته، پوشش آموزشی تنها ۴۶ درصد بود، گفت: به وزیر آموزشوپرورش قول دادهایم که این عدد را حداقل به ۶۵ درصد برسانیم.
رئیس سازمان ملی تعلیموتربیت کودک با بیان اینکه نیروی انسانی بدون آموزش، شاخص توسعه نیست، خاطرنشان کرد: آموزش، توسعه میآورد و توسعه، تولید را به همراه دارد. سرمایهگذاری در آموزش، انتخابهای بهتری ایجاد میکند، تخصص را افزایش میدهد و از فقر فرهنگی جلوگیری میکند.
شیخالاسلام ادامه داد: در مورد درخواستهای مجوز، با پیگیریهای انجامشده، از ۱۴ هزار درخواست انباشته، ۳۸۵۱ مورد رد شده، ۸۲۹۹ مورد تأیید شده و تنها ۱۶۹۵ مورد باقیمانده است.
رئیس سازمان ملی تعلیموتربیت کودک تصریح کرد: طی دو سال گذشته، شهریهها بهموقع اعلام نمیشد و این باعث چالشهایی برای اولیا و نوآموزان میشد، اما خوشبختانه امروز با پیگیریهای انجامشده، تا این لحظه ۲۳۷۹۰ نفر ثبتنام کردهاند، ۱۳۹۶۲ مدیر ثبتشده، ۱۱۵۸۳ مورد تجهیزات لحاظ شده و ۱۱۳۲ مورد اجاره به ثبت رسیده است.
شیخالاسلام افزود: اولیا میتوانند از اوایل مردادماه شهریه را دریافت کنند که این اتفاق بزرگی در بهبود ساختار سازمانی است.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از دهکهای کمدرآمد، دهکهای ۷ و ۸ با ۶۰ تا ۸۰ درصد حمایت دولتی همراه خواهند بود. برای عشایر نیز برنامههای ویژهای در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان ملی تعلیموتربیت کودک با بیان اینکه محدودیتهای سال گذشته در مهدکودکهای قرآن برطرف خواهد شد، گفت: تفاهمنامههای لازم با همکاران تنظیم و اجرایی شده است و آموزش مدیران از هفته آینده آغاز میشود.