کد خبر: ۱۰۲۲۷۲۰
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

ماجرای فروش جزیره شخصی کوپولا، کارگردان پدرخوانده چیست؟

ماجرای فروش جزیره شخصی کوپولا، کارگردان پدرخوانده چیست؟ فرانسیس فورد کوپولا، کارگردان برنده اسکار و خالق «پدرخوانده» جزیره خصوصی خود در بلیز را به قیمت ۱.۸ میلیون دلار فروخت.
ماجرای فروش جزیره شخصی کوپولا، کارگردان پدرخوانده چیست؟
آفتاب‌‌نیوز :

فرانسیس فورد کوپولا، کارگردان برنده اسکار و خالق «پدرخوانده»، پس از شکست سنگین فیلم تازه‌اش «مگالوپولیس»، جزیره خصوصی خود در بلیز را به قیمت ۱.۸ میلیون دلار فروخت تا بخشی از زیان مالی‌اش را جبران کند. 

این فیلمساز برنده جایزه اسکار که ۱۲۰ میلیون دلار از سرمایه شخصی خود را صرف ساخت این فیلم کرده بود، پس از شکست در گیشه و تنها فروش ۱۴.۴ میلیون دلار در سراسر جهان، با ضرر هنگفتی روبه‌رو شد.

پس از دست دادن میلیون‌ها دلار از پروژه جاه‌طلبانه «مگالوپولیس»، کوپولا مجبور شد یکی دیگر از دارایی‌های محبوبش را واگذار کند.

این‌بار نوبت به جزیره‌ای خصوصی در بلیز رسید؛ مکانی که کوپولا، ۸۵ ساله، سال‌ها برای گذراندن تعطیلات به آن سفر می‌کرد. این منطقه با نام کورال کی شناخته می‌شود، مساحتی حدود ۱۰ هزار متر دارد، در فاصله هشت مایلی ساحل اصلی قرار گرفته و تنها ۲۵ دقیقه با قایق تا خشکی فاصله دارد. جزیره به‌صورت مستقل از نظر تأمین آب و انرژی با مخازن آب و صفحات خورشیدی اداره می‌شود.

کوپولا طی ۹ سال گذشته این جزیره را در اجاره داشت، اما اکنون با قیمت ۱.۸ میلیون دلار به فروش رسیده است.

این اتفاق پس از آن رخ می‌دهد که کارگردان برنده اسکار ۱۲۰ میلیون دلار از دارایی شخصی خود را صرف ساخت فیلم «مگالوپولیس» کرد؛ فیلمی که با بازی آدام درایور، شایا لابوف، آبری پلازا، ناتالی امانوئل و جان وویت ساخته شد، اما در گیشه شکست خورد و تنها ۱۴.۴ میلیون دلار فروش جهانی داشت.

کوپولا هنگام نمایش فیلم در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ درباره هزینه سنگین ساخت آن گفته بود: «فرزندان من بدون استثنا، بدون داشتن ثروت، زندگی و حرفه‌های درخشانی دارند. ما خوبیم، مهم نیست. همه شما اینجا بدانید: پول مهم نیست. مهم دوستان هستند. یک دوست هرگز تو را ناامید نمی‌کند، اما پول ممکن است ناپدید شود.»

با این حال، کوپولا در گفت‌وگویی در یک پادکست در ماه مارس فاش کرد که اکنون کاملا ورشکسته است: «من هیچ پولی ندارم، چون تمام آنچه قرض گرفته بودم را صرف ساخت "مگالوپولیس" کردم. در واقع، پول از بین رفته است. فکر می‌کنم در ۱۵ یا ۲۰ سال آینده دوباره برگردد، اما فعلاً ندارمش.»

این کارگردان پیش از این نیز برای جبران ضرر مالی خود، ساعت نادر و ارزشمند خود را که حداقل ۱ میلیون دلار ارزش داشت، فروخته بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین