کد خبر: ۱۰۲۴۳۶۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵

صالحی‌امیری: در گردشگری به شرایط عادی پیش‌ازجنگ برگشته‌ایم

وزیر گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی از پیش‌بینی افزایش سقف گردشگران تا پایان سال نسبت به سال ۱۴۰۳ خبر داد.
صالحی‌امیری: در گردشگری به شرایط عادی پیش‌ازجنگ برگشته‌ایم
آفتاب‌‌نیوز :

رضا صالحی امیری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با ارائه آخرین آمار گردشگری کشورمان، گفت: از نیمه اول امسال تاکنون حدود ۴ و نیم میلیون گردشگر از کشور‌های هدف وارد ایران شدند. در مهر و آبان به شرایط نرمال قبل از جنگ بازگشتیم و دوباره وضعیت مناسبی آغاز شده است. پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال شاهد افزایش سقف گردشگران نسبت به سال ۱۴۰۳ باشیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه توسعه گردشگری سلامت از اولویت‌های این وزارتخانه است، اظهار کرد: سیستم جامع گردشگری سلامت طراحی شده و با همراهی وزارت بهداشت، وزارت کار، سازمان تامین اجتماعی، وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه‌های مرتبط در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد.

صالحی‌امیری افزود: در حال حاضر سالانه ۱.۲ میلیون گردشگر سلامت داریم و ارزیابی ما افزایش این تعداد به ۲ میلیون نفر و درآمد ۶ میلیارد یورویی تا پایان برنامه هفتم توسعه است. با اقدامات صورت‌گرفته در خراسان، خوزستان و دیگر استان‌ها، نظام توریسم سلامت سازماندهی شده است.

وی با اشاره به سفر اخیر به ریاض و دیدار با ۱۰ وزیر گردشگری برخی کشورها، یادآور شد: وزیر گردشگری عمان در دیداری می‌گفت عمان سال گذشته ۱۰۰ میلیون دلار خدمات سلامت از ایران دریافت کرده است. جهت‌گیری ما گسترش گردشگری سلامت به همه کشور‌های منطقه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین