ادعای رسانه روسی درباره جزئیات دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا
منابع مطلع در وزارت امور خارجه ایران امروز به شبکه روسی راشاتوی گفتند که دور بعدی مذاکرات تهران-واشنگتن سهشنبه در وین برگزار خواهد شد.
دور قبلی این مذاکرات ۱۷ بهمن به طور غیرمستقیم و با میانجیگری عمان در مسقط برگزار شد و شامل تبادل خطوط قرمز، طرحها و گفتوگوها درباره چگونگی برگزاری ادامه این مذاکرات بود.
راشاتودی در حالی مدعی این جزئیات درباره برگزاری دور بعدی مذاکرات شده است که مقامات ایران و آمریکا دور قبلی مذاکرات را «خوب» توصیف کرده و تمایل برای ادامه آن را ابراز داشته بودند.
با وجود پافشاری واشنگتن بر مذاکره پیرامون مسائل فراتر از برنامه هستهای صلحآمیز ایران، از جمله محدودسازی برنامه موشکی ایران و نقش منطقهای آن، تهران تاکید کرده بهرغم آن که تمایل دارد مسیر دیپلماسی را درباره حلوفصل مسائل پیرامون برنامه هستهای خود و لغو تحریمهای آمریکا در پیش بگیرد، برنامه دفاعی آن قابل مذاکره نیست.