کد خبر: ۱۰۳۸۶۰۱
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰

حال خالق نام «استقلال» خوب نیست

در روز‌های سردرگمی هواداران استقلال پیرامون تعیین مدیریت جدید برای باشگاهشان حال اولین مدیرعامل این باشگاه پس از انقلاب جمهوری اسلامی رو به راه نیست. 
حال خالق نام «استقلال» خوب نیست
آفتاب‌‌نیوز :

عنایت الله آتشی از بسکتبالیست‌های اسبق و صاحب نام در این ورزش که به عنوان بازیکن، سرمربی بسکتبال تاج و البته مدیرعامل در باشگاه استقلال فعالیت می‌کرد ظرف یک سال گذشته دچار مشکلات جسمانی شده و در حال دست و پنجه نرم کردن با شرایط سخت درمان بیماری‌اش است. 

آتشی که پس از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی و در روز‌هایی که کسی جرات پذیرفتن مدیریت باشگاه بزرگ تاج (که به واسطه حضور و مالکیت تیمسار خسروانی بر این مجموعه عریض و طویل، بسیاری از انقلابیون آن زمان، این باشگاه بزرگ و نسبتاً کامل که در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کرد را وابسته به دربار سلطنتی می‌دانستند) را نداشت، برای حفظ این مجموعه ارزشمند ورزشی قدم پیش گذاشت و با پیشنهاد تغییر نام «تاج» به «استقلال» به عنوان اولین مدیرعامل این باشگاه در فروردین ماه سال ۱۳۵۸ پس از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی تعیین و معرفی شد. هرچند او پس از چند ماه جای خود را به عباس کردنوری به عنوان دومین مدیرعامل این باشگاه در دوران جمهوری اسلامی داد، اما به گفته اکثر پیشکسوتان این باشگاه از جمله زنده یاد منصور پورحیدری، عنایت آتشی نقش عمده‌ای در حفظ و جلوگیری از انحلال باشگاه قدیمی تاج یا همان دوچرخه سواران قدیم داشت.

او که چندی قبل در جشن ۸۰ سالگی باشگاه استقلال نیز حضور پیدا کرده بود در این مدت بیشتر در کنار خانواده و در منزل حضور داشت، اما در روز‌های پایانی هفته گذشته بار دیگر به دلیل اوج‌گیری بیماری‌اش مجبور به بستری شدن در بیمارستان شد. 

از افراد نزدیک به خانواده آتشی مطلع شدیم وی به تازگی به منزل برگشته و ادامه دوران درمانش را در خانه و در کنار خانواده سپری می‌کند.

با مروری بر گذشته پرافتخار عنایت الله آتشی می‌توان دریافت که او تاریخ زنده بسکتبال ایران است که بیش از شش دهه از عمر خود را وقف رشد، توسعه و ترویج این ورزش در کشور کرده است. از زمین‌های خاکی جهرم تا سکو‌های افتخار بین‌المللی، او در جایگاه‌هایی، چون بازیکن، مربی، مدیر، کارشناس، گزارشگر و مؤلف، اثری ماندگار بر پیکره بسکتبال ایران به‌جا گذاشته است.

او در سال ۱۳۴۷، به پیراهن تیم ملی رسید، سپس به عضویت باشگاه تاج درآمد و هم‌زمان با بازی، مربیگری را نیز آغاز کرد. در سال ۱۳۵۴، نخستین مرکز آموزش آکادمیک مینی‌بسکتبال ایران را در باشگاه تاج پایه‌گذاری کرد؛ اقدامی نوآورانه که مسیر تازه‌ای در تربیت نسل آینده کشور گشود. سال‌ها بعد، فرزندانش – دکتر مهران و دکتر مهراد آتشی – این راه را در قالب مدرسه بسکتبال آتشی تخصصی ادامه دادند.

امیدواریم با یاری خداوند منان این چهره ماندگار ورزشی و البته ورزشکار و مدیر اسبق باشگاه تاج و استقلال هرچه سریعتر بهبودی کامل خود را به دست آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین