آغاز مرحله دوم رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» توسط نیروی دریایی سپاه
مرحله دوم رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز به منظور تامین امنیت و تردد کشتیرانی ایمن با حضور یگانهای رزمی و واکنش سریع دریایی سپاه برگزار شد.
در این رزمایش انواع سامانه و تسلیحات پدافندی و آفندی بکارگیری شد که به اذعان کارشناسان نظامی حاضر در میدان رزمایش با بالاترین دقت اهداف تعیین شده را منهدم کردند.
همچنین یگانهای شناورهای فوق سریع موشک انداز نیروی دریایی سپاه به رزم موشکی پرداختند. موشکها از عمق کشور، سواحل و جزایر ایرانی خلیج فارس اهداف خود را در تنگه هرمز مورد اصابت قرار دادند.
یکی از ویژگیهای جدید این رزمایش استفاده از جدیدترین تاکتیک و تسلیحات وارد سازمان شده در نیروی دریایی سپاه است؛ که به دلیل محرمانگی امکان توضیح بیشتری از آن نیست.
یگانهای پهپادی نیز با بکارگیری پهپادهای تهاجمی و شناسایی عملیات در محدودههای اخلال سیگنالی را تمرین و با دقت اهداف ثابت و متحرک را مورد اصابت قرار دادند. در این رزمایش برای ساعاتی به دلیل حفظ ایمنی کشتیها، محدودیت تردد در تنگه هرمز اعلام شد.