کد خبر: ۱۰۰۱۹
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۸۴ - ۰۰:۴۰
دکتر حسن روحانی

ما نگذاشتيم تعليق به تعهد حقوقي تبديل شود

آفتاب‌‌نیوز : وي محصول كار دبيرخانه را محصول مشترك همه ارگان‌ها و نهادهاي نظام دانست و گفت: اگر اين هماهنگي و همكاري نبود دبيرخانه به تنهايي قادر نبود به اين دستاوردها دست يابد.

دکترروحاني تصريح كرد: نهادهاي مربوط با دبيرخانه در كنار يكديگر در زمينه امور مهم منطقه‌اي و بين‌المللي تحليل درستي را ارايه كردند.

دکتر حسن روحانی افزود: تصميم‌گيري سريع و به موقع، از آثار فعاليت‌هاي شورا بوده است.

دکترروحاني گفت: هر مسووليتي را كه در اين سال‌ها به من واگذار شده بدون ترديد پذيرفته‌ام جز دو مسووليت. يكي در سال ‪ ۶۴‬كه مسووليت پدافند هوايي كشور به من پيشنهاد شد زيرا درست زماني بود كه وضعيت ما از نظر پدافند در وضع مناسبي قرار نداشت.

وي تاكيد كرد: در آن زمان پذيرفتن اين مسووليت براي من بسيار سخت بود و قصد پذيرفتن نداشتم و تاكيدات مقام معظم رهبري و آيت الله هاشمي رفسنجاني من را متقاعد به پذيرش اين مسووليت كرد.

دکترروحاني گفت: مقطع سخت ديگر پرونده هسته‌اي بود زيرا من مي‌دانستم چه مشكلاتي را در پيش خواهم داشت. آقاي خاتمي در نهايت بدون اطلاع من حكمي را نوشتند و براي من فرستادند كه در آن زمان من خدمت مقام معظم رهبري بودم كه ايشان فرمودند، اين بار، بار نظام است و بايد آن را بر دوش بگيرم.

وي با تقدير از زحمات و همكاري وزارت اطلاعات، امور خارجه و دفاع در فعاليت‌هاي دبيرخانه، گفت: امروز به نقطه‌اي رسيده‌ايم كه براي دشمنان ما باور كردن آن آسان نيست. 

دکتر حسن روحانی افزود: زماني كه اين مسووليت به عهده من گذاشته شد فضاي بحراني در دنيا عليه ما حاكم بود و همه دنيا باور كرده بودند كه ايران در حال ساختن بمب هسته‌اي است.

وي ادامه داد: در طول دو سال امنيت ملي را حفظ كرديم كه البته اين مساله به همه نظام به ويژه تدبير مقام معظم رهبري و دولت باز مي‌گردد.

روحاني با تاكيد بر اينكه در آينده تهديد دو سال پيش به هيچ وجه نخواهد بود، اظهار داشت: موضوع هسته‌اي در آن زمان در دست يك زنگي مست بود كه مي‌خواست عليه ما استفاده كند و ما در اين مذاكرات يكي از سخت‌ترين چالش‌هاي ملي را پشت سرگذاشتيم.

وي هدف آمريكا را محروم كردن ايران از حق استفاده از فناوري صلح آميز هسته‌اي دانست و گفت: اكنون بر حق ما تصريح شده است و ما دستاوردهاي بزرگي از لحاظ حقوقي و سياسي به دست آورديم و كار را به نقطه‌اي رسانديم كه شيراك رييس جمهوري فرانسه طرح ايران براي غني‌سازي را پذيرفت، گرچه بعد آمريكايي‌ها مانع اجراي آن شدند.

دکترروحاني گفت: ما در طول ‪ ۲‬سال فرصتي را فراهم كرديم كه دانشمندان بتوانند فناوري صلح آميز هسته‌اي را به پايان برسانند هر جا كه فناوري ناقص بود تعليق را نپذيرفتيم و آنجايي كه فناوري ما كامل شد تن به تعليق داديم. 

دکترروحاني گفت: ما نگذاشتيم تعليق به تعهد حقوقي تبديل شود كه گرچه اين مساله براي اروپا سخت بود اما آن را پذيرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین