کد خبر: ۱۰۰۴۱۶
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۵

پارازیت برروی شبکه‌هایی که تهدید نیستند!؟

بابک دربیگی
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- بابک دربیگی: عزت الله ضرغامی رئيس سازمان صدا و سيما در اظهاراتی بسيار جالب درباره بحث‌های كارشناسی انجام شده در مركز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، درباره شبكه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان، ضمن رد اظهارات كارشناسان و "مرعوب" خواندن آن‌ها، اعلام كرد كه بی‌بی‌سی فارسی و VOA به هیچ وجه تهدیدی برای صداوسیما نیستند.
 
این درحالی است که وی روز پنجشنبه ۶ خرداد در سخنرانی کنگره "جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی" گفته بود :"ما پارازیت می‌فرستیم، آن‌ها هم پارازیت می‌فرستند و سپس کانال‌های ما روی ماهواره آن‌ها قطع می‌شود مثل شبکه العالم که از روی عرب‌ست و نایل‌ست برخلاف قرارداد حذف شده است."
 
با این همه رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در پاسخ به این سوال که نظر شما در باره اظهارات برخی کارشناسان در همایش اخیر مرکز تحقیقات استراتژیک چیست که معتقد بودند از بی‌بی‌سی فارسی و VOA واهمه داشتیم که با فارسی‌وان مواجه شدیم گفت: "آن‌ها نظرات خود را می‌گویند در حالی که همه این اظهارات اشتباه است و نه شبکه‌های سیاسی ماهواره‌ای و نه شبکه‌های غیر سیاسی تهدید نیستند و کارشناسانی که این حرف را زده‌اند مرعوب هستند."

فارغ از اين موضوع كه نظر كارشناسان ياد شده تا چه حد درست است، نكته مهم در اظهارات آقای ضرغامی اين است كه ايشان نه فارسی‌وان و نه بی‌بی‌سی فارسی و نه VOA را نه تنها خطر ندانسته بلكه حتی آنها را قابل مقايسه با صدا‌و سيما نيز نمی‌داند. گرچه ضرغامی در پاسخ به سوالی درباره تاثير شبكه‌های ماهواره‌ای سياسی بر جامعه در سخنان خود به هيچ تحقيق دقيقی اشاره ندارد، در عين حال بر اعتماد مردم به صدا و سيما نيز پافشاری می‌كند.

مهم‌ترين وجه اظهارات آقای ضرغامی همين نكته "تهديد ندانستن" اين شبكه‌هاست؛ نكته‌ای قابل تامل كه ظاهرا بر خلاف بسياری از نگاه‌های موجود در حاكميت است. حال سوال مهم اين است اگر بی‌بی‌سی و VOA خطر نيستند و يا تهديد به حساب نمی‌آيند و يا آن كه اعتماد مردم به صدا و سيما بسيار بالاست، پس چرا اين همه هزينه می‌شود تا به گفته آقای ضرغامی روی اين شبكه‌ها پارازيت انداخته شود؟ يا اين كه چرا تا اين حد تلاش می‌شود بسياری از مشكلات كشور به گردن اين شبكه‌ها انداخته شود؟ آيا عمل پارازيت انداختن بر روی اين شبكه‌ها اگر تاثيری در مسائل سياسی و يا فرهنگی و اجتماعی كشور ندارند، نوعی حيف و ميل كردن اموال بيت‌المال و به خطر انداختن سلامت شهروندان نيست؟ اگر خطر و تهديد نيستند پس چرا تلاش می‌كنيم بسياری از ارتكاب جرائم و مشكلات را به ماهواره‌ها نسبت دهيم؟ آيا آقای ضرغامی قبل از پاسخ دادن به سوال خبرنگار چنين سوالاتی را در ذهن‌شان داشته‌اند؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
0
0
سلام جناب دکتر دربیگی
سرزدن آفتاب از پس ابرهای ملالت، مبارک باد
زمانیان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۲
0
0
سلام / خسته نباشيد / ذكر اين نكته ضروري است كه در مورد پارازيت فرستادن و برخورد با شبكه هاي ماهواره اي تنها آقاي ضرغامي تصميم گيرنده نيست! شايد دستور از جاي ديگه باشه . اونوقت وجود اين تناقض در گفتار آقاي ضرغامي به راحتي قابل توجه خواهد بود. با تشكر . باروتي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۲
0
0
چرا فقط رویشبکه های ماهواره ایی که سیاسی هستندوحرفهای سیاسی میزنند پارازیت ارسال میشود!؟ اما شبکه هایی مثل فارسی وان که با فیلمهای مبتذل خود بدتر وپر خطر تر از شبکه های سیاسیوخبری هستند این کار انجام نمی شود!!؟ فرامرز حسینی
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین