آفتابنیوز : آفتاب: مطالعات جدید نشان میدهند رژیم غذایی اصلی غارنشینان از گوشت تمساحها تشکیل میشده است.
این اطلاعات بر اساس استخوانهای خزندگان و ابزارهایی که در آشپزخانهای ما قبل تاریخ کشف شده، به دست آمده است. ابتداییترین نشانههایی که ثابت میکنند انسانها از موجودات آبزی تغذیه میکردهاند.
ابزارهای سنگی و استخوانهای قصابی شده لاکپشتها، تمساحها و ماهیها در منطقهای باستانی به قدمت 1.95 میلیون سال در شمال کنیا یافته شد در حالی که هیچ نشانهای از استخوان انسانها در این منطقه نبود اما ترکیبی از بقایای بهجا مانده نشان میدهند انسانهای اولیه از این مکان برای فراهم آوردن غذا استفاده میکردهاند.
به گفته محققان دانشگاه کیپتاون وجود مواد غذایی دریایی در رژیم غذایی انسانهای اولیه میتواند یکی از عواملی باشد که منجر به بزرگتر شدن ابعاد مغز آنها شده است.
این به آن دلیل است که خزندگان و ماهیها غنی از زنجیرههای طولانی اسیدهای چرب اشباع شده هستند. برخی از متخصصان در دانشگاه کیپتاون آفریقای جنوبی بر این باورند این چربیهای مفید بخشی از بسته تکاملی مغز انسانها بوده است.
دانشمندان امیدوارند کشف شواهدی برای تغذیه مغز در حدود سه تا 1.8 میلیون سال پیش بتواند چگونگی ظهور مغزهای بزرگتر را در میان انسانها توضیح دهد.
با این حال دانشمندان براین باورند انسانهای اولیه کنیایی شکارچی تمساح نبودهاند بلکه با جستجو در میان لاشههای مرده جانداران بخشی از گوشت بدن آنها را به خانه باز میگرداندهاند و تا قبل از ظهور دوران آتش در تاریخ حیات انسان، غذای خود را به صورت خام میخوردهاند.
بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، "دین فالک" از دانشگاه فلوریدا معتقد است؛ ایده تاثیر رژیم غذایی دریایی بر روی سلامت و رشد این انسانها ایدهای قابل قبول به نظر میرسد اما این ایده که بزرگ شدن مغز از حدود 2 میلیون سال پیش و در اثر استفاده از این نوع مواد غذایی آغاز شده است فرضیهای است که طی دهه گذشته به فراموشی سپرده شده است.
متنتان واقعا دلچسب و جالب بود.اطلاعات زیادی به من داد و واقعا قابل تحسین بود....ممنون...