آفتابنیوز : آفتاب: رئیس بسیج دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور، ضمن حمله به نمایندگان مجلس هشتم شورای اسلامی پیرامون مصوبه 30 خرداد قانونگذاران کشور درباره دانشگاه آزاد و دانشگاههای غیردولتی، پیرامون تجمع حامیان دولت مقابل مجلس و هتک حرمت مجلس، گفت: كسانی كه شعارهای انحرافی دادند، بسیار معدود بودند و شعارهای انحرافی آنها در تجمع مجلس ربطی به تشكلهای دانشجویی نداشت.
حسین قدیانی رئیس سازمان بسیج دانشجوئی پیرامون تجمع حامیان دولت علیه مجلس اظهار کرد: در آن تجمع همه اتحادیههای سراسری دانشجویی و بسیج دانشجویی شركت كرده بودند كه متأسفانه برخی رسانهها و حتی برخی از نمایندگان مجلس چنین عنوان كردند كه این تجمع در مخالفت با دانشگاه آزاد و مجلس شكل گرفته است.
وی افزود: تشكلهای دانشجویی برای امور فرعی معمولاً به میدان نمیآیند؛ آن تجمع فقط در اعتراض به بیتوجهی طراحان آن مصوبه به فرامین رهبری صورت گرفت؛ مسألهای كه اظهر منالشمس بود.
رئیس بسیج دانشجویی همچنین با اشاره با سخنان برخی نمایندگان مجلس در دفاع از ساحت و مصوبات مجلس، گفت: بسیار متعجب شدیم كه برخی نمایندگان مجلس با نام اصولگرایی، دست به چنین خطای فاحشی میزنند و علیرغم پذیرش اخطار قانون اساسی توسط ریاست مجلس، باز هم از سخن رهبری عبور صورت میگیرد؛ چطور دانشجوی انقلابی و مسلمان میتواند این صحنه را ببیند و ساكت بنشیند؛ شاید از نگاه برخی، تشكل خوب، تشكلی است كه در خدمت منابع گروهی یا تشكل مرده باشد چرا كه عدهای تشكل پویا را برای اهداف خود مضر میدانند لذا از هر اتهام ناروایی فروگزار نكردند.
قدیانی در این زمینه، افزود: افرادی از مجلس مانند آقایان بادامچیان، ابراهیمی، رهبر، مطهری، دلخوش و چند نفر دیگر اتهاماتی را نسبت دادند و پشت پردهای را برای این تجمع درست كردند كه اصلاً توقع آن نمیرفت. نباید این افراد دانشجویان را آلت دست این و آن بدانند و با تحلیلهای حزبی و جناحی حاشیه را برجستهتر از اقدام سؤالبرانگیز خود كنند؛ ما این اظهارنظرها را غیرمنصفانه میدانیم و حق پیگیری آن را محفوظ خواهیم داشت. در خصوص واكنش به شعارها نیز باید بگویم حتی اگر چند شعار غیرقابل قبول نیز سر داده شد كه زیبنده نبود، عین این شعارها از تریبون مجلس شورای اسلامی و رادیو سراسری مجدداً تكرار شود؛ به نظر ما این اقدام در راستای برجسته كردن حاشیه و كمرنگ كردن متن است.
رئیس بسیج دانشجویی کشور، در پاسخ به اینکه "تشكلهای دانشجویی چنین اقداماتی را در مورد دورههای پیشین مجلس شورای اسلامی نیز انجام دادهاند یا این تجربه اول بوده است؟"، گفت: بله؛ یكی از تجمعات، تجمع خودجوش هزاران دانشجو در مقابل مجلس ششم در حمایت از نامه رهبری به ریاست وقت مجلس (کروبی) در راستای قانون مطبوعات در سال ۷۹ بود كه مثل همین تجمع، برخی از اصلاحطلبان آن را در راستای رقابتهای جناحی تفسیر كردند اما در اراده دانشجویان تأثیر نداشتند چون دانشجویان فكر میكردند تكلیف خود را انجام دادهاند.