در نشست " علوم انسانی، وضعیت امروز، چشم انداز فردا" در مركز تحقيقات استراتژيك مطرح شد
آفتابنیوز : آفتاب - فروزان آصف نخعي: در صورتي كه بحث علوم انساني با شعار و احساس همراه شود مانند بسياري از شعارها كه بعد از انقلاب داده ايم اين بحث نيز درقالب شعارها تنها مسئولان و نه مردم را راضي خواهد كرد.
دكتر صالحي معاونت پژوهشي- فرهنگي واجتماعي مركز تحقيقات استراتژيك با اعلام مطلب بالا در نشست تخصصی "علوم انسانی، وضعیت امروز، چشم انداز فردا" گفت: به نظر من بحثهاي صورت گرفته حول موضوع علوم انساني بيشتر احساسي هستند تا عمقي. زيرا اصولا ما علاقمند به طرح شعار و رويكرد احساسي هستيم و معمولا از آن اقناع و راضي ميشويم.
وي در ادامه با تاكيد براين كه معمولا از بحثهاي احساسي به نتيجه مشخصي نايل نمي شويم گفت: براي اين كه به مسئولان كشور تصويري داده باشيم مبني بر اين كه عمق، حجم، گسترش، اضلاع و ابعاد بحث علوم انساني بسيار وسيع بوده و هركسي قادر نيست با يك معادله ساده آن را حل كند. بلكه اين موضوع معادله پيچيده و چند وجهي است و نيازمند يك كار سنگيني است كه در حقيقت اين تصوير را از اين جلسه انتظار داريم كه بتوانيم به نظام منتقل كنيم.
وي افزود: به عبارت ديگر علوم انساني پديدهاي يك وجهي ساده و احساسي نيست كه دوست داشته باشيم فردا همه دانشگاهها تصويرشان برگردد به آن چيزي كه ما ميخواهيم و موضوع خاتمه يافته تلقي شود.
صالحي با اشاره به اين كه به طور طبيعي رويكرد ما براي بحثهاي نظري و راهبردي بايد حداقل براي يك دهه آتي تنظيم ميشود گفت: در برنامه ريزيها رويكرد عقلاني ما براي تامين نيازمنديهاي دو دهه آتي و رويكرد بلند مدت ما بايد برود روي سه و يا چهار دهه آتي تنظيم شود درغير اين صورت معلوم است به دنبال شعارهستيم مانند بسياري از شعارهاي ديگري كه ما بعد از انقلاب داده ايم و از اين شعارها راضي بودهايم كه البته حداقل خود مسئولان را راضي مي كند ولي جامعه راضي نمي شود.