آفتابنیوز : آفتاب: محمود خسروی - مدیر عامل شركت ارتباطات زیرساخت - در نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش ایسنا وی با اشاره به پروژههای شركت در رابطه با بحث انتقال و پروژه كر و سوپر كر گفت: این پروژهها طبق برنامه در حال پیگیری است كه امیدواریم مطابق برنامه تا مهرماه سال جاری به بهرهبرداری برسد.
قاچاق مكالمات به صفر رسید
او درباره موضوع ترمینیشن (انتقال تماسهای تلفنی اینترنتی از خارج به داخل كشور) تصریح كرد: با فعالیتهایی كه شركت انجام داد، این موضوع حل شده و با فعالیت سه پیمانكار كه بهصورت قانونی در این زمینه كار میكنند، بحث قاچاق نسبت به قبل به حدود صفر رسیده است و طبق آماری كه هفته گذشته داشتیم، از مسیر سه اپراتور 13 میلیون دقیقه ترمینیشن به صورت قانونی انجام شده است.
اعمال كاهش قیمت اینترنت از این هفته
خسروی همچنین درباره كاهش 20 درصدی قیمت اینترنت تصریح كرد: باید مدارك مربوط در این زمینه جمع شود؛ كاهش قیمت اینترنت از این هفته اعمال میشود و پیگیری این موضوع كه آیا كاربر نهایی از این كاهش منتفع میشوند یا نه، برعهده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
كاهش هشت درصدی قیمت برای كاربران نهایی
وی ادامه داد: البته نباید انتظار داشت كه وقتی ما 20 درصد قیمت را كاهش میدهیم، به همان نسبت نیز كاربران نهایی كاهش را احساس كنند و با توجه به این كه حدود 40 درصد هزینه تمام شده شركت اینترنتی به پهنای باند مربوط است، میتوان گفت حدود هفت تا هشت درصد باید قیمت اینترنت برای كاربران نهایی كاهش یابد و این كاهش باید از طرف شركتها اعمال شود.
شركتهای اینترنتی سرخود فیلتر نمیكنند
خسروی همچنین دربارهی موضوع فیلترینگ تصریح كرد: در بحث فیلترینگ كمیتهای تشكیل شده كه این كار را انجام میدهد كه متشكل از نمایندگان قوه قضاییه و مراكز امنیتی است و این موضوع طبق قانون در حال انجام است و شركتهای اینترنتی سرخود نمیتوانند به فیلتر سایتی اقدام كنند.
برنده مناقصه فیلترینگ مشخص شد
مدیر عامل شركت ارتباطات زیرساخت به مناقصه فیلترینگ اشاره كرد و افزود: این مناقصه برگزار و برنده آن مشخص شده و كارهایش در حال انجام است.
خسروی همچنین درباره SLA - توافقنامه سطح خدمات - گفت: SLA درواقع توافقی دو طرفه است كه البته بعد از انجام بهینهسازی شبكه موجود و توسعه و دیگر فعالیتها، این توافقنامهها را بهصورت كاملتری ارائه خواهیم كرد.
واگذاری نگهداری شبكه هوشمند به زیرساخت
وی در ادامه سخنان خود به موضوع IN سراسری - شبكه هوشمند - اشاره و تصریح كرد: شركت ارتباطات زیرساخت زمانی كه به عنوان یكی از شركتهای زیرمجموعه مخابرات ایران بود، مناقصه این پروژه را برگزار و تجهیزات آن را نصب و راهاندازی كرد ولی با توجه به این كه این موضوع در لایه Access است، باید این كار را شركت مخابرات تحویل بگیرد زیرا استفادهكنندگان آن مشتركان تلفن ثابت و مشتریان مخابرات ایران هستند و آنها درآمدی كه حاصل میشود را میگیرند و پس از آن قرار شد كه شركت مخابرات استان تهران آن را تحویل بگیرد.
او افزود: بعد از انجام مذاكرات و جلسات قرار شد كه بحث نگهداری و راهاندازی را شركت ارتباطات زیرساخت و بحث بازاریابی و بازرگانی را مخابرات استان تهران انجام دهد؛ توافقنامه در حال نهایی شدن است و در آینده نزدیك این موضوع مشخص میشود و همه مردم میتوانند از این سرویس استفاده كنند.
خسروی تصریح كرد: البته باید سهم ما و استانهای مبدا و مقصد در این رابطه مشخص شود و هر كدام سهم خودشان را ببرند كه این موضوع در حال نهایی شدن با مخابرات استان تهران است.
به دنبال كاهش قیمت اینترنت هستیم
وی با تاكید بر اینكه ما به دنبال كاهش قیمت اینترنت هستیم گفت: ما به دنبال آنیم كه توسعه بزرگی را در شبكه ایجاد كنیم تا نیاز هر اپراتور را در هر جا و با هر سطح خدمتی كه میخواهد، برطرف كنیم و این هدف مهم برای ما است كه با این كار هزینههای سربار ما كاهش یابد و روند حركت در جهت كاهش قیمت پهنای باند است.
مدیر عامل شركت ارتباطات زیرساخت در پایان این نشست با بیان اینكه قیمت هر STM1 از 46 میلیون تومان به 37 میلیون تومان كاهش یافت گفت: این مربوط به اینترنت خارجی است و به شبكههای داخلی مربوط نمیشود.