آفتابنیوز : 
گفته مي شود كه چند عمليات تروريستي در مادريد و بالي با بهره گيري از تلفن همراه صورت گرفته و در كشور عراق نيز بيشتر انفجارها از راه دور و از طريق تلفن هاي همراه هدايت مي شود.
حتي احتمال داده مي شود كه تلفن همراه در حملات اخير تروريستي در لندن نقش داشته باشد.
به هرحال مقامات امنيتي آمريكا پس از انفجارهاي لندن به حدي آشفته شده بودند كه آنتن دهي تلفن هاي همراه را به مدت دو هفته در تونل هايي كه نيويورك و نيوجرسي را به يكديگر متصل مي كند قطع كردند.
با توجه به اينكه تلفن هاي همراه ارزان قيمت و قابل دسترس هستند و استفاده از آنها آسان مي باشد به همين دليل تروريست ها به آساني از اين تلفن ها براي منفجر كردن بمب ها از راه دور استفاده مي كنند.
در حال حاضر تنها راه مقابله با اين اقدام تروريست ها، تعطيل كردن شبكه هاي تلفن همراه و يا ايجاد پارازيت در مناطق خاص است كه وجود اين پارازيت ها باعث مي شود كه تلفن هاي همراه در اين مناطق كارايي نداشته باشد. اما صاحبان تلفن همراه معتقدند كه در هر زمان بايد امكان برقراري تماس براي آنها به ويژه در زمانهاي وقوع فوريت ها وجود داشته باشد به همين دليل نبايد با خاموش كردن شبكه تلفن، امكان برقراري تماس را از صاحب تلفن گرفت.
به گفته كارشناسان با استفاده از ساده ترين ابزار مي توان حداكثر طي ۵/۱ دقيقه گوشي تلفن همراه را به يك بمب متصل نمود. يك كارشناس تلفن همراه در مورد چگونگي استفاده از تلفن همراه براي منفجر كردن بمب مي گويد: به دو طريق مي توان تلفن همراه را به بمب متصل كرد. نخست اتصال بمب به سيم هاي زنگ گوشي كه اگر فردي با شماره تلفن مورد نظر تماس بگيرد آنگاه بمب منفجر خواهد شد. در روش دوم نيز بمب را به ساعت زنگ دار داخل تلفن متصل مي كنند كه بمب در ساعت مورد نظر كه روي گوشي تنظيم مي گردد منفجر مي شود.
در حال حاضر ساختار تلفن هاي همراه به گونه اي است كه مي توان گوشي ها را به راحتي به دستگاه كنترل از راه دور براي انفجار بمب تبديل كرد اما تمام تقصيرها را نبايد متوجه طراحي تلفن هاي همراه نمود چون بسياري از لوازم الكترونيكي از امواج راديويي استفاده مي كنند و مي توان از طريق همين دستگاهها نيز به انفجار بمب ها پرداخت.
گفته مي شود كه در كشور عراق از دستگاههاي كنترل از راه دور درب بازكن ها، تلفن هاي بي سيم و همچنين دستگاههاي كنترل از راه دور اسباب بازيها براي منفجركردن بمب ها استفاده شده است.
البته در زمانهايي كه محل بمب گذاري مشخص باشد مي توان از دستگاههاي ايجاد كننده پارازيت استفاده كرد كه اين دستگاهها مانع از رسيدن سيگنال ها به گوشي مي شود.
در حال حاضر ارتش آمريكا در عراق از ۴۲۰۰ دستگاه ايجاد كننده پارازيت برخوردار است تا اينكه از انفجار بمب ها از راه دور جلوگيري بكند. البته اين دستگاهها زماني كارايي دارند كه بمب به قسمت زنگ تلفن متصل باشد تا اينكه از برقراري تماس با تلفن جلوگيري بشود. اما هنگامي كه بمب به ساعت زنگ دار تلفن متصل مي شود ديگر نمي توان از دستگاههاي ايجاد كننده پارازيت براي جلوگيري از انفجار جلوگيري كرد.
در چنين مواقعي تنها شركت هاي عرضه كننده خدمات تلفن همراه مي توانند وارد عمل بشوند. نظر به اينكه سيگنالهاي مخابراتي ميان شبكه و گوشي به طور مداوم در حال رد و بدل شدن مي باشند، به همين دليل مي توان از اين سيگنالها براي صفر كردن ساعت زنگ دار تلفن استفاده كرد. همچنين شبكه ها مي توانند در مكانهاي پر خطر مانند تونلها و زيرگذرها، تلفن هاي مشتركان را يكطرفه كنند. به عبارتي ديگر مشترك تنها مي تواند با تلفن خود تماس بگيرد و امكان دريافت تماس وجود ندارد.
البته بايد اين موضوع را در نظر داشت كه كنترل شبكه عملياتي بسيار پرهزينه است و به همين دليل بسياري از شبكه ها در تلاش هستند كه هزينه هاي كنترل و ايجاد تغيير در شبكه را پايين بياورند.