آفتابنیوز :
آفتاب: عضو فراکسیون خط امام (ره)مجلس گفت: اگر بنا باشد تغییری در رفتار و عملکرد صدا وسیما ایجاد شود هیچ راهی جز اینکه رسانههای مشابه صدا وسیما که تحت سیطره حاکمیت نباشد اجازه فعالیت پیدا کنند و با صدا وسیما رقابت داشته باشند وجود ندارد.
جمشید انصاری با اشاره به عملکرد صدا و سیما بخصوص رفتار این رسانه در برابر مجلس گفت: از آنجا که صدا وسیما رسانه حکومت تلقی میشود بیانگر دیدگاههای حکومت است و آنچه که توسط برنامههای سیاسی از این رسانه پخش میشود به نوعی ترجمان دیدگاههای حاکمیت است.
وی در همین ارتباط خاطرنشان کرد: اگر نسبت به جریانی در دیدگاههای صدا و سیما نقدی دیده میشود ناشی از نقدی است که حاکمیت نسبت به آن جریان دارد و زیاد نمیشود اینگونه مسائل را با تعارفات همراه کرده و آن را با بعضی از لودگیها مخلوط کنیم.
به گفته انصاری صدا وسیما دستگاه عریض و طویلی است و برنامه سازان متعددی در آن وجود دارند و اینگونه نیست که مدیران آن بتوانند بر تمامی آنچه که از این رسانه پخش میشود کنترل داشته باشند و بعضا در بخشی از برنامههای سیاسی شاهد نوعی رفتارهای سبک و لودگی هستیم.
وی با ذکر نمونهای از این گونه برنامهها گفت: نمونه آن در برابر مجلس اتفاق افتاد که بیشتر از آنکه نقدی بر عملکرد مجلس باشد ناراحتی و نارضایتی سبک و سخیف تهیه کننده بخش خبری ۲۰:۳۰ بود از اینکه انتظار داشت مجلس ۲ روز تعطیلی برایش اعلام کند که اینگونه نشد.
عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس همچنین در خصوص احتمال تحقیق و تفحص از عملکرد صدا و سیما گفت: تحقیق و تفحص در دو دوره انجام شد یکی در زمان ریاست آقای محمد هاشمی و دیگری در زمان ریاست آقاب لاریجانی که در هر دو مورد انتقادات جدی به عملکرد مدیریتی و موضع گیریها و همچنین مسائل مالی مطرح شد ولی هیچکدام از این گزارشها به نتیجه خاصی نرسید.
وی همچنین درباره عملکرد شورای نظارت بر صدا و سیما نیز گفت: شورای نظارات بر صداوسیما هم بعد از اصلاحی که در قانون اساسی در جایگاه صدا و سیما و نقش و جایگاه شورای نظارات ایجاد شد طبعا این شورا اختیار چندانی برای تاثیرگذاری بر صدا و سیما ندارد به عبارت دیگر اینگونه نباید تصور شود که شورا میتواند بر جهتگیریهای کلی صدا وسیما اثر گذار باشد.
انصاری در پایان تاید کرد: اگر بنا باشد تغییری در رفتار و عملکرد صدا وسیما ایجاد بشود هیچ راهی جز اینکه رسانههای مشابه صدا وسیما که تحت سیطره حاکمیت نباشند اجازه فعالیت پیدا کرده و با صدا وسیما رقابت کنند وجود ندارد و در یک فضای رقابتی اگر هریک از این رسانهها نتوانند مخاطبین خود را حفظ کنند مجبور میشوند برای جذب مخاطبین تغییر رویه دهند.