کد خبر: ۱۱۱۱۵۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۴

جان گالاگر ادامه فیلم تریلر «پیرانا» را کارگردانی می‌کند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «جان گالاگر» خالق آثاری چون «ضیافت»، کارگردانی ادامه فیلم تریلر «پیرانا» را کارگردانی می‌کند. 

ادامه فیلم دلهره‌آور و ترسناک «پیرانا» در کشور تایلند ساخته می‌شود. 

نسخه جدید فیلم که بازسازی یک فیلم ترسناک و کلاسیک است، دو ماه پیش بر پرده سینماهای جهان بود و اکران نسبتا موفقی را پشت سر گذاشته است. 

بنابراعلام کامینگ سون، پیرانا سه‌بعدی ، محصول شرکت فیلمسازی وینستین است و توسط « الکساندر آجا» کارگردانی شده است. 

درباره داستان فیلم آمده است: دریاچه‌ی آرام و زیبای ویکتوریا محلی مناسب برای گردشگرانی است که برای تفریح و استراحت به آنجا می‌روند. اما بعد از زمین لرزه‌هایی که رخ می‌دهد گزارشات متعددی به گوش می‌رسد که حکایت از ناپدیدشدن افرادی که در کنار و یا داخل دریاچه در حال شنا و تفریح بوده اند دارد. 

گروهی از دوستان که برای تفریح به دریاچه رفته‌اند متوجه می‌شوند نوع ناشناخته‌ای از ماهی‌های گوشت خوار که به نظر می‌رسید نسل آنها میلیون سال پیش منقرض شده اند در دریاچه وجود دارند. اکنون صدها نفری که قصد دارند جشنواره هر ساله را در دریاچه برگزار کنند تبدیل به طعمه برای این ماهیان شکارچی می شوند. 

از جمله بازیگران اصلی این فیلم می‌توان به الیزابت شوی جری، ‌آدام اسکات، ‌وینگ رامز،‌جسیکا زوهر و استیو مک کوئین اشاره کرد. 

ماهی‌های پیرانا به خاطر قدرت تایید شده‌شان در بلعیدن حیوانات بزرگ –و حتی انسانها- در زمانی کم، شناخته شده هستند. اگرچه تاکنون رویدادی از مرگ انسان به وسیله‌ی این ماهی ثبت نشده است. بر خلاف انسانها پیرانا را برای مصرف غذایی صید می‌کنند زیرا گوشت پیرانا خوش طعم و مطبوع است. 

پیرانا معمولا از ماهی‌های کوچکتر تغذیه می‌کند و این کار اغلب به سادگی با گازگرفتن از فلس یا باله‌ی آنها صورت می‌پذیرد، ولی این ماهیها تحت شرایط معین به خصوص اگر در یک دریاچه خشک به دام بیفتند به هر نوع حیوان دیگری که اشتباهاً در آب بیفتد حمله خواهند کرد. البته فقط چهار یا پنج گونه از مجموع 20 گونه پیرانا از این لحاظ خطرناک هستند. 

ماهی‌های پیرانا منطقه‌هایی از آبهای آمریکای جنوبی را که دارای آبهای تازه است به عنوان محل زندگی انتخاب می‌کنند، و گونه‌های گوشتخوار در قالب دسته‌های بزرگ ماهی به سوی خون و همچنین حرکت در آب جذب می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین