آفتابنیوز : آفتاب: وزن همسرم هنگام زایمان 107کیلو ثبت شده است و طبق گفته برخی پزشکان باید سزارین انجام می شد، مسئولان بخش زنان و زایمان نیز هنگامی که ما علت مرگ را جویا شدیم هیچ دفاعی نداشتند و گفتند ما هیچ دفاعی از پزشک نداریم و قصور پزشکی محرز است.
نوزاد 4.7 کیلویی نرمال که مادرش از 3 روز قبل در بیمارستان میلاد بستری بود، چند ساعت قبل از زایمان در این بیماستان فوت کرد و مسئولان بیمارستان هنوز جواب قانع کنندهای ارائه نکردهاند.
حمید رحمانی همسر زنی که جنین 9 ماههاش در بیمارستان میلاد قبل یا هنگام زایمان فوت کرد اظهار داشت: روز 15 آبان فشار همسرم که 9 ماهه باردار بود بالا رفت، ساعت 20:30 دقیقه شب او را به اورژانس بیمارستان میلاد بردیم و پزشک دستور بستری او را داد و همسرم در بیمارستان بستری شد.
وی افزود: در آن شب پزشک وضعیت بچه و مادر را نرمال ارزیابی کرد و بلافاصله محل را ترک کرد و به نوعی تلفنی حال همسرم را جویا میشد و در بخش نبود. ساعت 8 شب روز هفدهم آبان پس از بررسی اعلام شد که ضربان قلب بچه و فشار مادر نرمال است حتی ساعت 11 خودم با پزشک وی صحبت کردم که گفتند همه چیز خوب است و ظاهراً وقت به دنیا آمدن بچه نزدیک بود.
وی ادامه داد: صبح روز هجدهم آبان ساعت 5 صبح همسرم حس کرده بود که بچه آخرین تکان را خورده است که بلافاصله شرایطش را به مسئولان بیمارستان اطلاع داد. اما بعد از اینکه ضربان قلب بچه را چک کردند صدایی نشنیدهاند و بلافاصله او را به اتاق عمل بردهاند و متوجه شدند که نوزاد فوت کرده است.
پدر نوزاد فوت شده ادامه داد: بعد از اینکه بچه مرده به دنیا آمد ما بالای سرش بودیم. بچه کاملاً نرمال بود و هیچ مشکلی نداشت، وزن او 4 کیلو و 700 گرم بود و فقط اگر مسئولان بیمارستان زودتر او را به دنیا آورده بودند، زنده و کاملا نرمال به دنیا میآمد.
وی گفت: همسر من 3 روز در بیمارستان بستری و تحت مراقبت بود و گفته برخی پزشکان به علت شرایط خاص او باید زودتر با آمپول درد زایمان طبیعی را انجام می دادند یا سزارین می کردند چون 9 ماه بچه کامل شده بود و جنین کامل و آماده تولد بود.
وی ادامه داد: ظاهراً به علت قرارداد بیمه با پیمانکار بخش زنان و زایمان بیمارستان میلاد باید 13 ساعت قبل زایمان سزارین را به اطلاع بیمه می رساندند با هزینه سزارین را بیمه پرداخت کند و چون این کار را نکرده بودند، سزارین انجام نشد و جنین قبل از تولد فوت کرد.
رحمانی افزود: متأسفانه مسئولان بیمارستان بدون اجازه ما جواز دفن بچه فوت شده را صادر کردند که ما باطلش کردیم و در حال حاضر جنین مرده را به پزشکی قانونی منتقل کردهایم تا علت مرگ را مشخص کنند و ما از بیمارستان شکایت خواهیم کرد اما دیگر کار از کار گذشته و دیگر بچه ما که اولین فرزندمان بود زنده نمیشود.
وی گفت: طبق آخرین سونوگرافی که انجام دادیم بچه پسر بود و کاملاً سالم هم بود، کادر بیمارستان می توانستند یا با آمپول درد زایمان طبیعی را جلو بیندازند کاری که در این بیمارستان معمول است یا اینکه برای نجات جان نوزاد سزارین انجام میشد.
وی خاطر نشان کرد: وزن همسرم هنگام زایمان 107کیلو ثبت شده است و طبق گفته برخی پزشکان باید سزارین انجام می شد، مسئولان بخش زنان و زایمان نیز هنگامی که ما علت مرگ را جویا شدیم هیچ دفاعی نداشتند و گفتند ما هیچ دفاعی از پزشک نداریم و قصور پزشکی محرز است.
حسینی، مدیر روابط عمومی بیمارستان میلاد اظهار داشت: معمولاً بچههای بالای 4 کیلو و 200 گرم را در بیمارستان میلاد سزارین میکنند. با این حال موضوع فوت این بچه را ما به شدت پیگیر هستیم ولی تا کالبد شکافی نشود و نتیجه نهایی را ندهند نمیتوانیم حدسی بزنیم.
وی افزود: وزن این خانم هنگام زایمان بالای 120 کیلو بود که بر اساس دستورالعملها در این وضع اگر بچه حتی اگر در خطر مرگ قبل از تولد باشد، نباید عمل سزارین انجام شود چرا که به سلامت مادر لطمه وارد میشود.
این مسئول ادامه داد: به فرض اگر بچه هم در شکم مادر حرکتی نداشته باشد اینجا کلاسهای آموزشی و توجیهی برای مادران باردار وجود دارد که به آنها گفته میشود اگر بچه یک روز در شکم حرکتی نداشت باید فوری جریان را اطلاع دهند اما مثل اینکه 3 روز بچه در شکم این مادر حرکتی نداشت و این خانم به پرستار نگفته بود که بچه حرکت نمیکند.
صحبتهای این مسئول بیمارستان میلاد در حالی است که وزن مادر به گفته همسرش هنگام زایمان 107 کیلو بوده و بعد از آخرین حرکت جنین و هنگامی که جنین حرکت نداشته بلافاصله موضوع به پرستاران و کادر بیمارستان اطلاع داده شده است.
مریم کاشانیان، متخصص زنان و زایمان اظهار داشت: مواردی مانند کندگی جفت و خونریزی شدید، سابقه سزارین قبلی و شروع درد، قرارهای ناجور جنین که مثلاً جنین به صورت عرضی قرار گرفته باشد و در مواردی که بند ناف جلو بیفتد و در کانال زایمان قرار گیرد. از مواردی است که فرد باید عمل سزارین را انجام دهد.
وی افزود: وزن مادر هر چه زیادتر باشد ترجیح این است که زایمان طبیعی انجام شود چرا که عوارض سزارین برای مادران پر وزن بالا است اما در آن شرایط اگر اجباری باشد باید سزارین صورت گیرد.
کاشانیان خاطر نشان کرد: وزن جنین حدود 4 کیلو و 500 گرم را به عنوان جنین درشت تلقی میکنند که این میزان قبلاً 4 کیلو بوده است اما باید دید نسبت قرار گرفتن جنین با کانال زایمان چطور است.
عسگری، قائم مقام بیمارستان میلاد گفت: این موضوع را پیگیری کردیم و متوجه شدیم که چنین موردی در بیمارستان میلاد اتفاق افتاده است و جنینی قبل از تولد فوت کرده است.
لذا در بیمارستان کمیتهای تشکیل دادیم که اگر قصور از طرف پزشک بوده با پزشک برخورد قانونی صورت گیرد البته والدین حق قانونی شکایت و پیگیری ماجرا را دارند.
وانگارازسرمنت خدمت می کنند!!
هرکس قصوری کرده باید مجازات بشه!
من میخواستم بدونم که توبیمارستان میلاد برای عمل سزارین بخیه میزنند یا با لیزر برش و دوخت رو انجام میدن ؟لطفا اگر کسی میدونه جواب بده و اینکه میخواستم بدونم بهترین دکتر زنان در این بیمارستان کیه ؟ ممنون
همه ی کادر و پزشکان که بد نیستند
با انصاف باشیم