کد خبر: ۱۰۲۷۵۹۳
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷

پرواز تهران - ایلام لغو شد

مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت: پرواز نوبت صبح روز دوشنبه شرکت هواپیمایی «آسمان» در مسیر تهران به ایلام و بر عکس به دلیل شرایط نامساعد جوی و کاهش دید افقی لغو شد.
پرواز تهران - ایلام لغو شد
آفتاب‌‌نیوز :

محمدتقی سلجوقی روز دوشنبه اظهار کرد: با ورود سامانه بارشی به استان و کاهش محسوس دید خلبان، شرکت هواپیمایی آسمان با اولویت قرار دادن حفظ ایمنی و سلامت مسافران، از انجام پرواز صبحگاهی خود از فرودگاه مهرآباد به مقصد ایلام انصراف داد.

وی افزود: این تصمیم بر اساس استانداردهای دقیق ایمنی پرواز و با هماهنگی مراجع مرتبط عملیاتی اتخاذ شده تا از هرگونه خطر احتمالی در مسیر هوایی و هنگام فرود جلوگیری شود.

مدیر فرودگاه شهدای ایلام با توجه به پیش‌بینی تداوم ناپایداری‌های جوی، از مسافران خواست پیش از حرکت به سمت فرودگاه از وضعیت انجام پروازها اطمینان آگاهی پیدا کنند.

سلجوقی یادآور شد: شهروندان و مسافران می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت پروازها با سامانه تلفنی گویای ۱۹۹ و یا شماره مستقیم ۰۸۴۳۲۲۳۶۸۰۰ تماس بگیرند.

بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، سامانه بارشی که از بامداد دوشنبه فعالیت خود را در استان ایلام آغاز کرده است تا پایان هفته جاری در منطقه فعال خواهد بود.

کارشناسان هواشناسی اوج فعالیت این سامانه و بارش‌ها را برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه پیش‌بینی کرده‌اند که به احتمال زیاد بر برنامه پروازی روزهای آینده نیز تأثیرگذار خواهد بود.

فرودگاه شهدای ایلام یکی از مبادی مهم تردد در غرب کشور است که شرکت‌های هواپیمایی آسمان، ماهان، قشم‌ایر، زاگرس و کاسپین در آن فعالیت دارند.

این فرودگاه در حال حاضر در طول هفته (به جز روزهای جمعه) میزبان ۱۰ پرواز رفت و برگشت (۲۰ سورتی) در مسیرهای تهران - ایلام و مشهد - ایلام است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین