آفتابنیوز : 
تا پیش از این گمانه زنی ها ببشتر از تردید دولت آمریکا بر اعطای روادید به محمود احمدی نژاد حکایت می کرد؛ اما در حالیکه جرج بوش، رئیس جمهوری آمریکا با ناکید بر تعهد این کشور به سازمان ملل اعلام نمود که روادید رئیس جمهوری ایران را صادر خواهد کرد دولت آمریکا دراقدامی غیر منتظره از سویی به منوچهر متکی و مهرانگیز مروتی دو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روادید حضور در نیویورک می دهد و از سوی دیگر از صدور مجوز ورود رئیس مجلس ايران به خاک آمريکا سرباز می زند تا این کار با پاسخ حمیدرضا آصفی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مواجه شود که می گوید آمریکا برای میزبانی نهادهای بین المللی صلاحیت ندارد و از کشورهای جهان می خواهد در برگزای نشست های بین المللی در این کشور تجدید نظر کنند.
هرچند این عکس العمل آصفی احتمالاً جلوی انتقادات علیه وزارت امورخارجه را نخواهد گرفت که مسائلی از این قبیل را به ضعف این وزارتخانه نسبت می دهند.
با وجود این اما سابقه برخورد نامناسب با هیات پارلمانی ایران پس از تشکیل هفتمین مجلس شورای اسلامی منحصر به این سفر آمریکایی رئیس مجلس ایران نیست. در نیمه اول تیرماه گذشته هم که حداد عادل در اولین سفر اروپایی خود قصد حضور در ایتالیا و بلژیک را کرده یود، از یک طرف به دلیل امتناع نخست وزیر ایتالیا از دیدار با رئیس مجلس ایران، سفر حداد به کشور چکمه ای شکل اروپا لغو شد و در بلزيک هم ماجرای لغو دیدار او با رئیس سنا خانم ماری لیزین و لغو ضیافت ناهار رئیس پارلمان هرمان دکرو باعث آن شد که حداد در بازگشت به ایران انتقادات نمایندگان مجلسی را مشاهده کند که او را به دلیل این سفر قابل انتقاد می دانستند.
رئیس مجلس هرچند در پاسخش بر این انتفادات از تاکید ویژه بر ارزش های اسلامی سخن می گفت و انعکاس آن را در رسانه های اروپایی به شهادت می گرفت با اینحال پاسخ قانع کننده ای به مخالفان این سفر در مجلس نداشت که اتفاقات این سفر را توهین به ملت ایران تلقی می کردند. از سوی دیگر هم هیات بلزیکی که مخالفت هیات ایرانی را با عدم سرو شراب در سر میز ناهار غیر منتظره و آنی می پنداشت و مدعی بود این درخواست به صورت مکتوب ارائه نشده حاضر نبود به افتخار طرف ایرانی ضیافت ناهار دهد و تنها می پذیرفت که در مدت محدودی به میزان یک ساعت با طرف ایرانی به گفت و گو بنشیند.
این موضوع به همراه صحبتی که مبنی بر انتظار حداد عادل پشت در وزارت امور خارجه بلژیک برای دیدار نافرجام با وزیر امور خارجه این کشور اروپایی مطرح شد، خشم نمایندگان مجلس ایران را برانگیخته بود تا حدی که در پاسخ آنان آقای رئیس غلامعلی حداد عادل تذکرات پی در پی نمایندگان را در این ارتباط موجب دامن زدن بیش از حد به موضوع دانست و عملکرد خود را دفاع از حیثیت مجلس قلمداد نمود.
از جمله موارد مشابه داخلی برای انتقاد نمایندگان مجلس نسبت به برخورد نامناسب اروپایی ها با رئیس مجلس ایران هم مربوط است به انتقادی که محمد جواد سادات موسوی يکی از نمایندگان مجلس هفتم از شبکه ZDF آلمان مطرح کرده بود و این شبکه را به دلیل عدم پخش تصویر رئیس مجلس ایران در حین بازی ایران و آلمان مورد انتقاد دانسته بود. به تعبیر این نماینده مجلس در حالی که 22 دوربین تلویزیونی بارها تصویر رئیس فدراسیون آلمان را پخش کرده بودند، عدم پخش تصویر رئیس مجلس ایران قابل انتقاد است و مسئولان نشریفات مجلس و سازمان تربیت بدنی در این مورد کم کاری کرده اند. هرچند این مورد برخلاف قبل با خشم رئیس مجلس مواجه نشد و او با شوخی شبکه آلمانی را مقصر دانست.