کد خبر: ۱۱۹۰۰۲
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۷

كاركردهای جدید موبایل به روایت نوكیا

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نوكیا اخیرا در وبلاگ رسمی خود (http://conversations.nokia.com) پیش‌بینی‌های تازه‌ای را در خصوص تكنولوژی‌های موبایل و آینده‌ای كه این صنعت در سال 2011 پیش رو دارد، منتشر كرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، این تكنولوژی‌ها هم اكنون نیز وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرند، ولی طبق گفته ویلیام گیبسون، نویسنده و اندیشمند آمریكایی، «تنها هنوز به اندازه كافی فراگیر نشده‌اند.»

جست‌وجوی تصویری با موبایل (Mobile Visual Search) طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، در سال آینده ما شاهد تكنولوژی‌های بسیاری در زمینه Augmented Reality خواهیم بود و Mobile Visual Search یكی از آنها است.

این تكنولوژی به كاربران كمك می‌كند تا از طریق دوربین گوشی خود بتوانند به اطلاعات مختلفی درباره اشیای اطراف‌شان دست یابند. برای مثال، می‌توان از طریق این تكنولوژی و با گرفتن دوربین گوشی روی باركد اجناس قیمت آنها را در فروشگاه‌های مختلف مقایسه كرد.

اطلاعات لازم درخصوص نزدیک‌ترین مكان برای خرید مدل ماشینی كه در خیابان پارك شده نیز به صورت مشابه از طریق دوربین گوشی قابل دسترس است. پرداخت بدون تماس (Contactless payments) این تكنولوژی با استفاده از فناوری ارتباط راه نزدیک (Near Field Communcation) امكان بهره‌مندی از سیستم‌های پرداخت را بدون تماس و از طریق موبایل فراهم می‌سازد.

با این روش می‌توان انتظار داشت كه به زودی گوشی‌های موبایل تبدیل به كارت‌های اعتباری، كارت شناسایی و همچنین وسیله‌ای مطمئن و با صرفه برای دادوستد خواهد شد. بدین ترتیب به نظر می‌سد بانكداری موبایلی به عنوان یک جزء جداناپذیر در كسب و كارهای سال 2011 به حساب آید.

قابلیت تشخیص صدا (Voice Biometrics) امنیت در فضای تكنولوژی‌های آینده موضوعی است كه می‌تواند برای بسیاری از كاربران نگران كننده باشد. این نگرانی‌ها وقتی بیشتر می‌شود كه مساله ذخیره اطلاعات محرمانه و كاملا شخصی روی موبایل به وجود می‌آید.

اما با وجود تكنولوژی‌های جدیدی همچون Voice Biometrics یا قابلیت تشخیص صدای افراد كاربران خواهند توانست به راحتی در فضای تكنولوژی‌های آینده و از طریق گوشی خود به فعالیت و كسب و كار بپردازند. طبق نظر محققان، صدای افراد بهتر از هر وسیله دیگری می‌تواند در جهت تامین اهداف امنیتی مورد استفاده قرار گیرد؛ ضمن آنكه از این طریق دیگر نیازی به ورود كدهای امنیتی متعدد نیز نخواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین