آفتابنیوز : آفتاب: سرانجام پس از یک دوره دو ماهه طرح برخی شایعات، علی اکبر اشعری محترمانه از کتابخانه ملی کنار گذاشته شد.
اشعری که چهرههای باسابقه و معتدل جناح اصولگرا و از معتمدین احمدینژاد در دوره شهرداری بود، در دور اول ابتدا برای وزارت آموزش و پرورش معرفی شد که در مرحله رای اعتماد باز ماند و بعد از آن به عنوان مشاور رئیسجمهوری و رئیس کتابخانه ملی و مرکز اسناد منصوب شد.
با این حال از همان دوره برخی اختلافات کاری میان حوزه مسئولیت وی و مشایی، رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وجود داشت که این موارد با پایان دولت نهم و قرار گرفتن مشایی به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی دولت تشدید شد.
تا جایی که تا به امروز که یک سال و نیم از دوره دولت دهم میگذرد، هنوز حکم ریاست کتابخانه ملی برای دور دوم به وی داده نشده بود که میتوان آن را نوعی برکناری محترمانه تلقی کرد.
اواسط آبان ماه در مراسمی که خانه کتاب در کتابخانه ملی برگزار کرد، جایزه بهترین رئیس کتابخانه به اشعری تقدیم شد و برخی این را به معنای خداحافظی با وی تلقی کردند که البته این اتفاق به تاخیر افتاد.
با وجود آن که در پی عدم صدور حکم جدید، امضای اعضای هیات امنای کتابخانه ملی، بهانه عدم صدور حکم اعلام شده بود، اما بعد از امضای اعضای این هیأت امنا نیز حکم رئیس کتابخانه از دفتر رئیسجمهوری صادر نشده بود
با این وجود اشعری که حضور با حکم قانونی و رسمی برایش مهم بود، عصر امروز استعفای خود را اعلام و با کارمندان کتابخانه ملی خداحافظی کرد.
با وجود برخی انتقادات به عملکرد اشعری در دوره ریاست کتابخانه ملی، این کتابخانه در دوره وی اصلاحات مثبتی در نحوه خدماترسانی به مخاطبان به خود دید.
احتمال می رود اسفندیار رحیم مشایی کسی را که با خودش همسویی دارد، برای ریاست کتابخانه ملی در نظر گرفته باشد.