کد خبر: ۱۲۱۶۸۱
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۱
قنبری، عضو كميسيون اجتماعی مجلس:

دولت در بودجه سال آينده به پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی توجهی نكرده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: عضو كميسيون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود افزايش 50 درصدي در كل بودجه سال 90 بودجه مربوط به بخش مسائل و معضلات اجتماعی و پيشگيری از آن چشم‌گير نبوده و اين حوزه مظلوم واقع شده است. 

داريوش قنبری، به مشكلات سازمان‌های حمايت‌گر همچون كميته امداد، بهزيستی و غيره اشاره كرد و ادامه داد: مشكلات اين قبيل سازمان‌ها به ميزانی است كه با وجود ضعف اعتبارات توان لازم در حل و رسيدگی به مشكلات را ندارند. 

وی افزود: به‌عنوان نمونه به اعتبارات بهزيستی برای سال 90 تنها 25 درصد نسبت به سال گذشته اضافه شده اين درحالی است كه افزايش اين‌چنينی بی‌فايده بوده و نياز به اصلاح و يا افزايش دارد.

عضو كميسيون اجتماعی ملجس افزود: در سازمان‌های حمايتی حجم عظيمی از افراد پشت نوبتی، در انتظار دريافت خدمات هستند و با بودجه‌دهی‌های اين‌چنينی عملاً نمی‌توان نسبت به ارائه خدمات به اين قشر از جامعه اقدامی انجام داد و تا زمانی كه پشت نوبتی‌ها همچنان به دليل عدم بودجه كافی، چشم‌انتظار دريافت خدمات باشند نابسامانی‌های اجتماعی بيشتر شده و به مشكلات افزوده می‌شود. 

به گفته قنبری حل مسائل مربوط به كودكان خيابانی، زنان آسيب‌ديده اجتماعی، اورژانس اجتماعی و ساير معضلات نوپديد در جامعه به اعتبارات ويژه‌ای نياز دارد. 

وی گفت: با وجود افزايش 50 درصدی در كل بودجه مربوط به عمرانی و هزينه‌ای، افزايش 25 درصدی در حوزه مربوط به پيشگيری از معضلات و آسيب‌های اجتماعی چشم‌گير نبوده و اين حوزه با عدم نگاه واقع‌بينانه مظلوم واقع شده است. 

عضو كميسيون اجتماعی مجلس يادآور شد: به اين ترتيب لازم است كميسيون اجتماعي مجلس پيشنهاد افزايش بر روي بودجه مربوط به مسائل اجتماعی داشته باشد همچنين نسبت به اعتبارات مربوط به بهزيستی، كميته امداد و به‌خصوص سازمان‌های بيمه‌گر حساس شود. 

به اعتقاد قنبری؛ به‌طور حتم با وجود بودجه‌‌دهی به اين بخش بسياری از قوانين مربوط به حل و پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی روی زمين مانده و قابليت اجرا ندارد. 

وی خطاب به نمايندگان مجلس تاكيد كرد: تمام نمايندگان بايد نگاه بخشی را در اختصاص بودجه به معضلات اجتماعی كنار گذاشته و نگاه فرابخشی داشته باشند. 

عضو كميسيون اجتماعی مجلس تصريح كرد: آثار و عواقب معضلات و مسائل اجتماعی دامنه تمام مسائل ديگر جامعه را می‌گيرد به اين ترتيب حساسيت پيرامون معضلات اجتماعی تنها وظيفه كميسيون اجتماعی نيست و تمام نمايندگان بايد نسبت به آن توجه نشان دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۶
0
0
مگه اسیب اجتماعیم داریم!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین