آفتابنیوز : آفتاب: در دهلی، پایتخت هند، صدها پدر و مادر که در چند سال اخیر فرزندشان ناپدید شده است برای ابراز خشم خود نسبت به بیاعتنایی دولت به این موضوع، سرازیر خیابانها شدهاند و بار دیگر از مقامات خواستهاند که فرزندانشان را پیدا کنند.
بر اساس برآوردهای سازمانهای مدافع حقوق کودکان در هند که در ماه مارس منتشر شد، نزدیک به شصت هزار کودک در سال 2009 در سراسر هند ناپدید شدهاند.
والدین کودکان ناپدید شده که اغلب به طبقه ضعیف و فقیر جامعه تعلق دارند، مجبور بودند در ساعات حضور در محل کارشان فرزندانشان را در خانه تنها بگذارند.
آنها میگویند مظنون هستند که فرزندانشان برای بیگاری یا فروش اعضای بدن، ربوده شده باشند.
تازهترین آمار حاکی است که هر روز 165 کودک در هند ناپدید میشوند.
تخمین زده میشود که فقط در دهلی در سال 2009، هفت هزار کودک ناپدید شدند.
اکنون،"بچپن باچائو آندولان"، که سازمان مدافع حقوق کودکان در هند است، خانوادههای این کودکان را سازماندهی کرده است.
کیلاش ستیارتی، بنیانگذار این سازمان می گوید: "در حالی که تقاضا برای کارگر ارزان و اعضای بدن کودکان افزایش مییابد، تعداد کودکان ناپدید شده نیز بیشتر می شود و به همین دلیل است که دولت باید از خواب غفلت بیدار شود. اما مقامات دولتی باید تحقیقی سراسری را راهاندازی کنند که کار هماهنگ سازی نیروهای مبارز با جرائم علیه کودکان آغاز شود. آنها باید بعد ماموران پلیس را آموزش دهند و نگذارند این نیروها در این زمینه بیتفاوت بمانند."
هند در حال حاضر قانونی برای منع قاچاق انسان دارد اما تعریفی که برای آن قائل شده، محدود است و بیشتر برای موارد روسپیگری و تنفروشی استفاده میشود.
در هند پیگرد قانونی یا اختیارات قانونی جداگانهای برای برخورد با جرایم علیه کودکان وجود ندارد.