آفتابنیوز : آفتاب: آیتالله امجد میگوید “شما عدالت را در جامعه برقرار کن من توان این کار را دارم که کاری کنم یک تار موی هیچ زنی در مملکت بیرون نباشد. عدالت کو؟ اول شما عدالت را برقرار کن. امروز ما فقط میتوانیم توی سر مظلوم بزنیم، اگر این کار در مملکت نباشد، خیلی کارها میتوان کرد.”
به گزارش سایت اطلاعرسانی این استاد اخلاق، وی طی سخنانی در یکی از مساجد شرق تهران، خاطرنشان کرد “چهار دستهاند که اگر خوب باشند، همه خوبند. اگه فاسد شوند، همه فاسدند اول: علما، دوم: حکام، سوم: تجار و چهارم: عبّاد و زهّاد.”
وی همچنین توصیه کرد: “نگویید نصیحت خوب نیست؛ نصیحت کنید. ممکن است بیست سال دیگر آن فرد بفهمد و اثر بگذارد و ممکن است الان نفهمد ولی بیست سال دیگر بفهمد.”
آیتالله امجد با توجه به بهرهبرداریهای حکومتی که از اماکن مذهبی شده گفت: “آن وقتها جمکران رفته بودیم معنویت داشت، این اواخر جمکران رفتیم، چند هزار نفر آدم بود، ولی یک ذره بوی معنویت از آن جمع نمیآمد.”
وی تاکید کرد: “مرز و اساس اسلام اخلاق است «بعثت لاتمّم مکارم الاخلاق» اگر اخلاق نباشد، فقه عبادت نیست. و الّا ظواهر فراوان است.”
ایشان افزودند: “اگر من گناه کنم ملائکه اذیت میشوند امام زمان خجالت میکشد. تا نفسانیت هست، فرد نمیتواند اسلام حقیقی داشته باشد. نمیتواند به حقیقت بگوید یاعلی، یاحسین. ”
وی همچنین خاطرنشان و تاکید کرد: “جامعیّت و مدیریت آقای (شهید) بهشتی را هیچکس نداشت.”
امجد در ادامه گفت: “من معتقدم باید یک توفیق عمومی شود و الّا خطرات بزرگی ما را تهدید میکند من خیلی نگران و مضطرّم. من خودم از همه بدتر هستم. ولی این بلایی که بعضی از این خدانشناسها بر سر این مردم میآورند من تحمّل نمیکنم.”
وی گفت: “شما عدالت را در جامعه برقرار کن من توان این کار را دارم که کاری کنم یک تار موی هیچ زنی در مملکت بیرون نباشد. عدالت کو؟ اول شما عدالت را برقرار کن. امروز ما فقط میتوانیم توی سر مظلوم بزنیم، اگر این کار در مملکت نباشد، خیلی کارها میتوان کرد.”
وی همچنین افزود: “مردم بیم جان و غم نان است اگر کسی بداند اینها دست خداست، مشکلات حل میشود.”
آیتالله امجد در گوشهای دیگر از سخنانش در مسجد کوچه طحانیِ شرق تهران گفت: “بعضیها با دروغ منبرشان گرفته است، من یک کتابهایی میدانم و بلدم که شماها نمیدانید. اگر مطالب آنها را بیایم و در منبر بگویم، مثل مور و ملخ در خیابان و اطراف، آدم میآید پای منبرم… مشکل ما خودخواهی است. همین خودخواهی است که عاشورا را درست کرد همه این فسادها از خودخواهی است… عمامه وقتی عمامه است که شمشیر حق باشد.”
ایشان در انتها تاکید کردند: “من نه به شخصی وابستهام و نه به گروهی، من آزادم. بزرگترین ظلم به جامعه، خالی کردن آن از محتوا میباشد.”