کد خبر: ۱۲۸۳۳۰
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۵

بنی‌اعتماد: دامنه رنج‌های برخی مردم هر روز افزایش پیدا می‌کند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: جمعه ششم خردادماه مجموعه «اریکه ایرانیان» میزبان نیکوکاران، میهمانان و هنرمندان «موسسه مهرآفرین» بود که برای دومین بار نشان ویژه نیکوکاری این موسسه را اهدا می‌کردند. در این مراسم از افرادی چون رخشان بنی‌اعتماد، سعیده قدس بنیانگذار موسسه محک و عباس موسوی ره‌پیما بنیانگذار دانشگاه فنی ومدرسه شهر فومن تجلیل درخوری به عمل آمد و نشان مهرآیین به ایشان اهدا شد.

گزارش امور رسانه‌ای موسسه نیکوکاری مهرآفرین در ابتدای مراسم مانی رهنما روی سن آمد و قطعایت زیبا از آثار خود و دیگران را اجرا کرد. او همچنین هنگام اجرای قطعه «چشماتو ببند یک‌بار» گفت: این قطعه را به عشق همه کودکان خوب دنیا مخصوصا کودکان خوب ایران ساخته‌ام و آن‌را اینجا اجرا می‌کنم. 

پس از اجرای رهنما، فرزاد حسنی ـ مجری مراسم‌ـ روی سن آمد و بعد از چند دقیقه در سالن به دنبال ویژه‌ترین مهمان جشن رفت. «عزت‌الله انتظامی» که از در انتهای سالن وارد می‌شد در حالی که همه ایستاده او را تشویق می‌کردند به دلیل کسالت در همان ردیف‌های ابتدایی نشست و حسنی با میکروفن بی‌سیم به سراغ او رفت. تا با کسب اجازه از مقام پیشکسوت انتظامی دومین مجلس را آغاز کند.
 
آقای بازیگر با عذرخواهی از اینکه نمی‌تواند روی سن حاضر شود، اظهار کرد: «خانم‌ها و آقایان! همه ما احتیاج به محبت داریم، همه ما احتیاج به کمک داریم. همه ما به مهر نیاز داریم، ما کم مهر می‌ورزیم و قبلا بیشتر این کار را انجام می‌دادیم. درخواست من این است که این انجمن‌ها را حفظ و به آنها کمک کنیم.» 

این سخنان انتظامی که با لرزش صدای شدید او همراه بود، باعث شد که چند نفر هم که هنوز روی صندلی‌شان نشسته‌اند، بلند شده و انتظامی را چند دقیقه‌ای تشویق کنند. 

مجری برنامه پس از سخنان انتظامی یادی نیز از مرحوم حجازی کرد و از حاضران خواست که برای او صلواتی بفرستند. 

فاطمه دانشور: تجلیل از نیکوکاران مایه فخر انسان است 

در ادامه مراسم، فاطمه دانشور مدیر عامل موسسه مهرآفرین گزارشی از برنامه‌های این موسسه قرائت کرد. 

او با بیان اینکه اکنون موسسه بیش از 10 هزار عضو افتخاری دارد، خاطر نشان کرد: سال 86 که «موسسه مهرآفرین» به صورت رسمی ثبت شد فکر نمی‌کردیم که رشد آن تا این حد سریع باشد. در طول این سال‌ها ما 4500 حامی اصلی جذب کردیم و در کل در حال حاضر بیش از 10 هزار حامی افتخاری داریم. 

وی ادامه داد: مهرآفرین که نامش وامدار نام الهی است با مدد او تشکیل شده است. زمان تشکیل این موسسه کودکان و مادران بی‌سرپرست پشت درها می‌ماندند و این حوزه متولی مشخصی نداشت اما خوشبختانه اکنون چنین وضعی را مشاهده نمی‌کنیم. 

مدیر موسسه مهرآفرین با اشاره به لزوم انجام کارهای فرهنگی در میان قشر ضعیف‌تر جامعه گفت: از بدو تاسیس لزوم تشکیل واحد فرهنگی را احساس می‌کردم چرا که مبارزه ریشه‌ای با جهل، کار فرهنگی می‌خواهد. از سوی دیگر باید در جامعه نسبت به مسئله زنان و کودکان بی سرپرست و مشکلات و مسائل آنها ایجاد حساسیت کرد. مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرده است که چهار میلیون کودک بازمانده از تحصیل وجود دارند که به نظر من اگر این سنگ بزرگ را برنداریم توسعه کشورمان غیر ممکن خواهد بود. 

دانشور همچنین با تجلیل از نیکوکارانی که این موسسه را در این سال‌ها همیاری کرده‌اند، بیان کرد: به کسانی که امروز نشان‌های نیکوکاری و تندیس مهر را می‌گیرند می‌گویم زمانی که نیت کار خیر در شما تجلی پیدا کرد، شما نشانتان را از فرشتگان گرفته‌اید و وقتی که عامل نیکوکاری شدید در واقع شما نیرو و پرتویی از محبت الهی هستید ما بندگان خدا نمی‌توانیم تجلیل کاملی از شما انجام دهیم و این تنها یک یادبود است. ما از نیکوکاران تجلیل می‌کنیم چرا که داستان نیکوکاران مایه فخر و مباهات ماست. 

مریلا زارعی: دور و برمان را نگاه کنیم که سهمی از کسی در سفره‌مان نباشد 

پس از دانشور مریلا زارعی سفیر یار نیکوکاری «موسسه مهرآفرین» به روی صحنه رفت و گفت: در اولین مراسم اهدای نشان نیکوکاری که در تالار وحدت برگزار می‌شد به عنوان میهمان حضور داشتم و امروز به عنوان میزبانی کوچک در خدمت شما هستم. خدا را شاکرم که این توفیق را به من عطا کرده است. 

وی ادامه داد: عده‌آی از ما به هر دلیل سهم بیشتری از زندگی و دنیا داریم و سفره‌مان رنگین‌تر است اما عده‌ای سهمی از دنیا نگرفته‌اند که میزبان کسی باشند. باید خدا را بابت این لطفی که به ما کرده است شاکر باشیم و دور و برمان را نگاه کنیم که خدای نکرده سهمی از کسی در سفره‌ها مان نباشد. امیدوارم وقتی از این مراسم بیرون می‌رویم حداقل به شعاع خودمان، محیط پیرامونی را نگاه کرده که مبادا چنین سهمی که گفتم در سفره ما نیز وجود داشته باشد که این مسأله برکت را در زندگی از بین می‌برد. 

وی در پایان سخنانش با اشاره به فیلمی که از بازدید آنها از روستای کوتیج پخش شد گفت: من نمی‌دانستم که قرار است از کارهایی که می‌کنیم فیلمی گرفته شود. اما فردی به من گفت که در مورد کارهای خیر ریا معنایی ندارد و در واقع نوعی تبلیغ به حساب می‌آید. وظیفه ما در عرصه هنر، تبلیغ مهرورزی نیکوکاری است.

حسن بیادی: پرنده خیر دو بال دارد که ... 

در ادامه این مراسم فاطمه دانشور، حسن بیادی و امیر آقایی از طرف موسسه از کسانی که به طور منظم به پروژه‌های نیکوکاری مهرآفرین کمک‌های نقدی و غیرنقدی داشته‌اند تجلیل به عمل آوردند. 

در این بخش از مینو کلانتری ابراهیم خلیلی، اردلان مومنی و شرکت میتسوبیشی ژاپن برای در اختیار گذاشتن مکانی برای آموزش افراد تحت پوشش موسسه تقدیر به عمل آمد. 

حسن بیادی نایب رییس شورای شهر تهران پس از این تجلیل با تشکر از دست‌اندرکاران مهرآفرین و حاضران در سالن گفت: جبران خلیل جبران در کتاب پیامبر و دیوانه می‌گوند که پرنده خیر دو بال دارد، که یک بال او دهنده و بال دیگر او گیرنده است. ما باید از کسانی که خیر خیرین را قبول کرده و به سرمنزل مقصود می‌رسانند تشکر کنیم. 

در ادامه نیز از فریده صباغ،‌ حمیدرضا مختاریان، فریبا قوامی پیروز محمد حسین فخری، علیرضا بیطرفان، ‌احمد حسینی آرام و سیروس غفوریان شهرام فخار و حسین سلیمی به دلیل حمایت‌های آنها از افراد تحت پوشش موسسه مهرآفرین تجلیل به عمل آمد. 

بنی‌اعتماد: متاسفم جایی که باید دوربینمان روشن باشد، اینگونه نیست 

پس از اجرای مراسم‌ مقدماتی، نوبت به مراسم اصلی یعنی اهدای نشان ویژه نیکوکاری رسید. اولین نشان به «سعیده قدس بنیانگذار موسسه محک» اهدا شد. 

صدیقی‌نژاد یکی از همکاران سعیده قدس روی سن آمد و با تشکر از دست‌اندرکاران مهرآفرین گفت: فکر می‌کنم این لوح نیکوکاری باید به تک‌تک حاضران در سالن اهدا شود. 

وی سپس ادامه داد: خانم قدس جزو زنان پیشرو هستند. ایشان زمانی که دخترشان مبتلا به سرطان بود متوجه شدند که خانواده‌های کودکانی که به سرطان مبتلا هستند چه رنجی می‌برند و با همکاری تک‌تک مردم، ‌مدیران دردآشنا، پزشکان خوب و غیره محک را تاسیس کردند که در 20 سال گذشته بیش از 16 هزار کودک مبتلا به سرطان را تحت چتر حمایتی خود گرفته است. همچنین او بزرگترین بیمارستان فوق‌تخصصی اطفال مبتلا به سرطان را در خاورمیانه تاسیس کرده است. 

دومین نشان نیکوکاری به «مهندس عباس موسوی ره‌پیما موسس شرکت فومن شیمی و دانشگاه فنی شهر فومن» اهدا شد. 

یکی از همکاران موسوی ره‌پیما در معرفی او گفت:‌ ایشان در حال ساخت مدرسه‌ای برای رشد و پرورش استعدادهای درخشان در شهر فومن هستند که برای تامین هزینه‌های این مدرسه و دانشگاه فومن،‌عواید و درآمدهای کارخانه چای فومنات که متعلق به ایشان است به این موضوع اختصاص داده‌اند.
 
اما سومین نشان نیکوکاری که در بخش فرهنگ اهدا می‌شد به رخشان بنی‌اعتماد رسید. 

رضا درستکار در معرفی او گفت «موسسه مهرآفرین برای کارهای فرهنگی اهمیت بسیاری قائل است. رخشان بنی‌اعتماد کسی است که از طریق نشانه‌دار کردن شخصیت فیلم‌هایش در د‌لهای همه ما می‌نشیند و با این فیلم‌ها همان کاری را کرده است که ما آرزوی انجام آن را داریم یعنی بیدار کردن عزت نفس افرد نیازمند.

پس از سخنان درستکار، فرزاد حسنی مجری برنامه از فریبرز عرب‌نیا، ‌بیتا فرهی، دکتر محمد سریر، مریلا زارعی و جهانگیر کوثری دعوت کرد که برای اهدای نشان به بنی‌اعتماد روی سن بیایند. فریبرز عرب‌نیا در حالی روی سن آمد که حاضران در سالن او را ایستاده تشویق می‌کردند و بیتا فرهی نیز با چشمانی اشک‌بار به دلیل تشویق حاضران پا روی سن گذاشت. 

بنی‌اعتماد پس از دریافت نشانش از دستان بیتا فرهی پشت میکروفن آمد و گفت: ضمن سپاس‌گذاری بسیار زیادی که از موسسه مهرآفرین دارم اما از ته دل می‌گویم که خودم را لایق چنین تشویقی نمی‌‌بینم. باور کنید در مقابل کسانی مانند خانم دانشور و بسیاری از افراد دیگر که کسی نام آنها را در این‌گونه فعالیت‌های خیرخواهانه نمی‌بیند خجالت می‌کشم. این کارهای کوچک من در برابر انرژی عظیمی که توسط برخی از افراد برای کارهای خیر در این کشور انجام می‌شود هیچ نیست. 

وی با انتقاد از متولیانی که باید به بعضی از امور رسیدگی کنند، خاطر نشان کرد: متاسفانه هرچه سنم بیشتر می‌شود می‌بینم که دامنه رنج‌های برخی از مردم نیز افزوده می‌شود. متاسفانه این مسأله به دلیل غفلت، خواب‌زدگی و رخوت برخی از نهادهای اجتماعی و برخی از دولت‌مردان است که توجهی به بعضی از امور توجه نمی‌کنند گسترش پیدا کرده است. ما باید برای همه مشکلات دلمان را خوش کنیم که هنوز آدم‌هایی هستند که دل‌شان برای کار کردن می‌تپد. NGO هایی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند کمک‌های شایانی انجام داده‌اند، اما گردن گرفتن مسئولیت این مشکلات اجتماعی به هیچ وجه ساده نیست که بتوان ساده از کنار آن عبور کرد. 

بنی اعتماد با بیان اینکه «روزی گفتم امیدوارم زمانی بیاید که سوژه‌ای برای ساخت نداشته باشم» اظهار کرد: از اینکه آدم‌هایی که ما را به حریم خودشان راه می‌دهند و از دردهایی می‌گویند که هیچ جایی برای گفتن آنها ندارند و آنجایی که ما باید دوربین‌هایمان برای گفتن فاجعه زندگی آن‌ها روشن باشد، خاموش است، متاسفم. در این حالت بلایی به سر شخصیت‌های داستان‌های ما می‌آید که اکنون می‌بینیم. 

پس از سخنان بنی‌اعتماد، در میان تشویق بسیار زیاد حاضران در کنار نشان ویژه نیکوکاری، خانه سینما نیز لوح یادبودی را از دستان دکتر محمد سریر به او اهدا کرد. 

در این مراسم رضا یزدانی و گروهش، کنسرت زنده‌ای را با شش ترانه که یکی از آنها موسیقی تیتراژ فیلم «حکم» به کارگردانی مسعود کیمیایی بود اجرا کردند. 

در این برنامه فریبرز عرب‌نیا،‌ مرتضی شایسته، رضا درستکار، بیتا فرهی، پوران درخشنده، مهندس صیامی بازرس ویژه شهرداری و نماینده شهردار تهران، شبنم قلی‌خانی، ‌جهانگیر کوثری، علی مقدم، پیمان فهندژ،‌ فرهاد توحیدی، رزیتا حفیظ، علی معلم، جمشید عدالتیان، ‌سید محمد موسوی، سعید مدرس، مرتضی شایسته محمد زرین دست امیر آقایی حسن بیادی حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین