آفتابنیوز : پس از پایان سخنرانی عرب نیا، پولاد كیمیایی بازیگر فیلم «جرم» كه مهمان برنامه این هفته «هفت» بود، در ابتدای صحبتهایش از پدرش مسعود كیمیایی دفاع كرد.
به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر قبل از ورود به بحث فیلم «جرم» و نقشی كه در این فیلم بازی كرده بود، از پدرش دفاع كرد و گفت كه مسعود فراستی منتقد این برنامه در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر به پدرش توهین كرده است.
اشاره پولاد كیمیایی به نقد فیلم «جرم» در ایام برپایی جشنواره فیلم فجر باز میگشت كه طی آن فراستی از كلمهای برای نقد فیلم كیمیایی استفاده كرده كه بازتاب منفی در بین اهالی سینما داشت.
این بازیگر افزود: «نه به خاطر این كه مسعود كیمیایی پدر من است، بلكه به خاطر كارنامه او در سینمای ایران معتقدم كه نباید چنین توهینی به كیمیایی میشد.»
او در ادامه به جیرانی گفت كه طی یكسال گذشته تنها از یك منتقد در این برنامه استفاده شده، در صورتی كه می شد از نظر سایر منتقدان هم بهره برد.
جیرانی هم در پاسخ به پولاد كیمیایی گفت كه این ماجرا مال چند ماه پیش است، پس از آن هم چند هفته منتقد ما در برنامه حضور نداشت و خودش هم در همین برنامه گفت كه قصد توهین به آقای كیمیایی را نداشته و فقط در مورد فیلم او اظهار نظر كردهاست.
فراستی: كیمیایی ادای خودش را در میآورد/ معلم: پس ادای من را در بیاورد؟
پس از پایان حضور پولاد كیمیای، فیلم «جرم» ساخته مسعود كیمیایی در برنامه این هفته «هفت» بدون حضور كارگردانش نقد شد.
این هفته فریدون جیرانی برخلاف هفتههای گذشته از دو منتقد دعوت كرده بود تا در مورد این فیلم و كارگردانی مسعود كیمیایی صحبت كنند.
علی معلم كه برای نقد فیلم «جرم» به برنامه «هفت» آمده بود در ابتدای صحبتهایش گریزی به حرفهای مهمان دیگر این برنامه یعنی فریبرز عرب نیا زد و به نقد سخنان او پرداخت.
معلم گفت كه هر كس به اندازه جایگاهی كه دارد باید صحبت كند و نمیشود یك نفر در مورد همه چیز حتی مسائلی كه به حوزه كاری او ارتباطی ندارد، اظهار نظر كند.
او معتقد بود كه در چنین برنامههایی باید دیالوگ برقرار شود، بحثها دو طرفه باشد و هر كس هم مسولیت حرفهایش را بپذیرد.
این منتقد و تهیه كننده سینمای ایران گفت كه برخی لات كوچه خلوت هستند و یك طرفه بدون این كه پاسخی بگیرند در مورد همه چیز اظهار نظر میكنند.
مسعود فراستی به عنوان مخالف و علی معلم به عنوان موافق این فیلم به بحث در مورد اثر مسعود كیمیایی پرداختند.
فراستی در بخشی از این برنامه با اشاره به این موضوع كه كیمیایی بعد از فیلم «قیصر» مدام در حال تكرار خودش بود و بر اساس نوستالژی كه نسبت به گذشته داشت ، فیلم میساخت، گفت: «در حال حاضر اما به نظر میرسد او دیگر این نوستالژی را هم ندارد و ادای آن را در میآورد.» او نتیجه گرفت كه كیمیایی طی این سالها بیشتر ادای خودش را در میآورد.
علی معلم اما در پاسخ به مولفههای سینمای كیمیایی اشاره كرد و او را فیلمسازی مولف و صاحب سبك دانست و گفت: «اصلا كیمیایی نمیتواند و نباید ادای كس دیگری را در بیارد، یعنی به نظر شما او باید ادای من یا مهرجویی را در بیاورد. ضمن این كه او اصلا ادا در نمیآورد، او در جهان خودش به خلق اثر دست میزند.»
پخش گفت و گوی ضبط شده جیرانی با مسعود كیمیایی یكی دیگر از بخشهای این برنامه بود.