آفتابنیوز : 
این کارشناس مسایل بین الملل در گفت و گو با خبرنگار آفتاب در خصوص چالش ها و فرصت های که در سفر نیویورک برای رئیس جمهوری ایران وجود خواهد داشت تصریح کرد: با توجه به مجموعه مسایلی که در طول دوران بعد از انتخابات ریاست جمهوری در درون و بیرون با آن برخورد می کنیم به ویژه با توجه به نحوه برخورد جهان استقبال نکردن از این گزینش می توان گفت در طول تاریخ دیپلماسی ایران کمتر شاهد چنین برخوردهای بودیم.
ورجاوند افزود: برای اولین بار کشورهای مهم و شناخته شده جهان و اتحادیه اروپا با پدیده انتخابات رئیس جمهوری چنین بد برخورد کرده اند.
وی با اشاره به مشکلات و برخوردهای امریکا در آستانه سفر رئیس جمهوری ایران و هیات همراهش به نیویورک اظهار داشت: نحوه برخوردی که امریکا به عنوان کشور میزبان با مسافرت رئیس جمهوری ایران داشته در واقع ایشان را در ابعاد خاصی زیر سوال بردند و پذیرفتن« احمدی نژاد» به صورتی است که نشان می دهد امریکا در چارچوب تعهداتی به سازمان ملل دارد خود را ناگزیر به دادن ویزا دیده است.
این کارشناس مسایل خارجی گفت: با توجه به محدودیتهای که در مورد محافظان ایشان مطرح شده که اجازه نمی دهند از هواپیما پیاده شوند و یا اینکه اسم ایشان از لیست سخنران مجمع عمومی حذف شده چنانچه این مطالب قطعیت یابد هیات نمایندگان ایرانی که پا به مجمع عمومی سازمان ملل می گذارد نه تنها مورد هیچ استقبالی قرار نمی گیرد بلکه مذاکراتی که این چند روز می تواند به مرحله اجرا برسد به سامان مطلوب نخواهد رسید.
ورجاوند تاکید کرد: با توجه به این مسایل احتمال زیاد وجود دارد که آقای احمدی نژاد به هیچوجه نتواند در نشست سازمان ملل در قد و قواره رئیس جمهوری قبلی ایران یعنی آقای خاتمی مطرح شود. وی اظهار داشت: بنابراین وقتی نتواند در شرایط مساوی با نمایندگان سایر کشورهای جهان حضور یابد طبیعی است که از نقش آفرینی حاشیه ای نیز باز می ماند.
ورجاوند افزود: ضمن اینکه مذاکراتی که هیات ایرانی انجام می دهد باید با کشور مطرح جهانی باشد و گر نه مذاکره با کشورهای نظیر «بورکینوفاسو» یا کشورهای از این قبیل هیچ سودی برای ما نخواهد دانست.
این کارشناس مسایل بین المللی تصریح کرد: اگر با توجه به این مسایلی که در سایتهای خارجی مطرح می شود که به طرق مختلف امریکا قصد جلوگیری از سخنرانی رییس جمهوری دارد در پی پرده، فضای متفاوتی بدست آید و شرایط مساوی با دیگران به دست آید باید از این فرصت برای گفت و شنود و مذاکره در زمینه های مختلف استفاده شود.
وی اظهار داشت: بهره برداری از انرژی اتمی و غنی سازی اورانیوم و مواضعی که تاکنون امریکا داشته که همانگونه رییس جمهوری در روز حضور مجلس اعلام کرد پیشنهاد غافلگیر کننده ای داشته باشد که منطبق با واقع بینی باشد طبیعی است اثر گذار خواهد بود ولی اگر طرح شعاری باشد که قابلیت پذیرش از سوی کشور های قدرتمند و شورای حکام نداشته باشد بدون کاربرد خواهد بود.
ورجاوند تصریح کرد: به هر حال توپ اکنون در میدان رییس جمهوری است باید ببینیم چگونه فرصت پیدا می کند که در این نشست که توپ را داخل زمین کسانی که مواضعی در مقابل ایران دارد براند و منتظر واکنش ها باشیم.
وی در پاسخ به اینکه نظرش در مورد هیات همراه رئیس جمهوری که عنوان می شود جوان است، چیست؟ اظهار داشت: کار نامعقول و نوعی فرصت سوزی است که هر کشور یا مقامی که دست به چنین کاری بزند و خود را در شرایط آچ مز قرار دهد.
این کارشناس بین الملل تاکید کرد: معمولا کشورهای که روانه چنین مجامعی می شوند، رییس دولت هیات همراه را به گونه ای انتخاب می کند که حتما باید به زبانهای گوناگون تسلط داشته و افرادی باشند که به خاطر حضور فراوان در مجامع بین المللی با دیپلمات های خارجی آشنایی داشته باشند تا بتوانند ارتباط برقرار کنند.
ورجاوند افزود: حضور دیپلمات هایی که کوچکترین آشنایی با هیات همراه کشورهای دیگر ندارند، به خاطر زمان کوتاه نمی توانند گفت و گوهای موفق داشته باشند.
مردم متوجه سو گيريها ي شما نمي شوند .
بي طرفي تاختن به سرمايه ها ي خو دي براي ارايه
ژست روشنفكري نيست .بزور نميتوان روشنفكر بود
كاش كه گردن آدمي زاد جماعت حدود يك كيلومتر طول داشت تا سخني كه از آن بيرون ميآيد در زماني كه در طول حلقوم مشغول راهيابي به بيرون است مورد مداقه قرار گيرد. در اينصورت چي مي شد؟ حتما تعداد سخنان نسنجيده به مراتب كمتر از الان مي شد. من تعجب مي كنم كه موضوع خط خوردن نام احمدي نژاد از ليست سخنرانان چگونه به ذهن رسيده است؟ آيا اصلا كسي حق دارد نام يك رئيس جمهور كه كشور يكي از اعضاي سازمان ملل است را از ليست حذف كند؟ مگر ايشان با دعوت سازمان ملل بدانجا نرفته است؟ واقعا دارم از برخي اساتيد دانشگاه و سياسيوني كه اين گونه سبك نظريه مي دهند نوميد مي شوم......