آفتابنیوز : آفتاب: محققان علوم پزشکی اعلام کردند مصرف غذای کم کربوهیدرات، و پر پروتئین به کاهش خطر سرطان و کند شدن روند رشد برخی تومورهای پیشین کمک میکند.
بر اساس این آزمایش که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام گرفت دانشمندان دریافتند به راحتی و با تغییر رژیم غذایی می توان خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.
دکتر جرالد کریستال و همکارانش در دانشگاه بریتیش کلمبیا اعلام کردند به عنوان مثال رژیم موسوم به رژیم غربی حاوی پانزده درصد کربوهیدرات ، پنجاه و هشت درصد پروتئین و بیست و شش درصد چربی است و تومورهای سرطانی موش هایی که این رژیم را داشتند کندتر رشد و نمو می کنند.
در این بررسی مشخص شد تومورهای سرطان سینه در این دسته از موش ها به میزان پنجاه درصد کمتر رشد و نمو می کردند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از واشنگتن ، هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن ، اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.