آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه واشنگتنپست در گزارشی مینویسد: 30 سال پس از گذشت انقلاب اسلامی در ایران كه با شعارهای رفع محرومیت و برابری طبقاتی به وقوع پیوست، شكاف طبقاتی در این كشور به حدی رسیده است كه عدهای در نازو نعمت غوطهورند و عدهای دیگر برای بقای خود میجنگند.
این روزنامه آمریكایی با اشاره به شعارهای انقلاب اسلامی مینویسد: "بستنی روكش شده با طلا جزء تصویری نبود كه در اوایل انقلاب اسلامی برای مردم ایران ترسیم میشد، آنگاه در اوایل انقلاب شعار تقسیم عادلانه پول نفت بین طبقات محروم را سر میدادند.
اما با گذشت بیش از 3 دهه از انقلاب درآمدهای نجومی نفت كه میلیاردها دلار پول میشود، این امكان را برای عده ای از ثروتمندان ایرانی فراهم كرده كه این "دسر فاسد" (بستنی روكش طلا) را بخورند.
واشنگتن پست مینویسد: "در اثر سیاستهای نادرست دولت و نیز فساد اقتصادی موجود در ایران، طبقهای جدید از سرمایه داران در ایران شكل گرفته است. این طبقه از فرزندان برخی مقامات ( آقازاده) گرفته و خانواده صاحبان صنایع و كارخانهها و نیز افرادی را شامل میشود كه با زدوبند و با سودهای پایین میلیاردها تومان از بانکها وام گرفتهاند و این در حالی است كه افزایش در آمد نفتی ایران در سالهای گذشته ( 500 میلیارد دلار در 5 سال گذشته) این طبقه جدید سرمایهدار در ایران را بیش از دیگر طبقات منتفع كرده است.
واشنگتن پست درباره رفتارهای طبقه سرمایه دار جدید در ایران مینویسد: "طبقه سرمایهدار جدید در ایران ماشین پورشه سوار میشود، برای پارتیهای آخر شب خاویار سرو میكند و در بلندترین رستوران چرخشی در جهان (رستوران برج میلاد) بستنی روكش طلا با قیمت 250 دلار میخورد.
از بالای ساختمان 1427 فوتی برج میلاد فقرای تهران نقطههای كوچكی به نظر میرسند كه به صورت گروهی در خیابانها حركت میكنند.
واشنگتنپست در ادامه مینویسد: "ما در اینجا محیطی لوكس و آرام برای دوری مشتریانمان از مشكلات روزانه تهران فراهم آوردهایم." این را احمد طلایی یكی از صاحبان رستوران چرخان برج میلاد تهران میگوید كه در حال استقبال از مشتریان در قسمت "وی آی پی" این رستوران است كه قیمت ثابت منوی غذاهای آن رقمی بین 280 تا 300 دلار است كه البته این رقم شامل دسر بستنی روكش طلا نمیشود.
صاحب رستوران كه در حال توضیح مشخصات بستنی مخصوصی است كه علاوه بر روكش طلا محتوی خاویار و روكش نقره نیز است، میافزاید كه این حق مردم است كه با پول خود هر چه كه دوست دارند بخرند و این هیچ ربطی به سیاست ندارد.
واشنگتن پست در ادامه مینویسد كه شكاف بین فقیر و غنی در ایران در حالی رو بهافزایش است كه میلیونها تن از ایرانیان طبقه متوسط و زیر متوسط با مشكلات اقتصادی دست و پنجه نرم میكنند.
این روزنامه در ادامه به نقل از "حسین راغفر" یكی از مشاوران اقتصادی سابق محمود احمدینژاد كه میگوید به دلیل مخالفت با سیاستهای اقتصادی دولت از سمت خود كناره گرفته است، مینویسد: "هم اكنون قدرت با ثروت درآمیخته شده است و حالا ما از این جهت هیچ فرقی با ایالات متحده آمریكا نداریم".