آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه كیهان درباره اهداف انتشار ویژه نامه خاتون در روزنامه ایران نوشت: ممكن است گفته شود- گفته نیز شده است- كه جریان انحرافی از انتشار این ویژهنامه، اهداف انتخاباتی داشته و در پی جذب آرای طیف بیاعتقاد به آموزههای اسلامی بوده است! این نظریه قابل قبول نیست، زیرا به یقین میدانند كه وقتی آشكارا، علیه آموزههای اسلامی حجاب و عفاف موضع میگیرند، آرای احتمالی خیل عظیم و چند ده میلیونی مردم مسلمان را از دست میدهند. بنابراین با یک حساب ساده و سرانگشتی میتوان گفت كه جذب آرای طیف اندک و كمشمار مورد اشاره نیز نمیتواند انگیزه اصلی جریان انحرافی در تهیه و انتشار ویژهنامه موهن «خاتون» باشد.
اكنون باید گفت اگر «تضعیف اعتقاد مردم به حجاب و عفاف» و یا «جذب آرای طیف بیاعتقاد یا كم اعتقاد به حجاب و عفاف» انگیزه انتشار ویژهنامه یاد شده نبوده است- كه نبوده و نیست- پس انگیزه اصلی جریان انحرافی از این هنجارشكنی چیست؟
در ادامه سرمقاله این روزنامه به قلم شریعتمداری چنین آمده است:
• جریان انحرافی به گواهی اسناد و شواهد موجود كه كیهان بارها به آن پرداخته است، تنها در قد و قواره و حد و اندازه پادوهای اجارهای سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و در پیوند پنهان- و امروزه آشكار- با جریان فتنه 88 قابل ارزیابی است. آیا میتوانید یک نمونه - تاكید میشود كه فقط یک نمونه- از مواضع و عملكرد چند ساله جریان انحرافی را آدرس بدهید كه با فتنه 88 و مدیران بیرونی فتنه یاد شده، هماهنگ و همسان نبوده است؟! حمایت از اشغالگران قدس در پوشش اعلام برادری با «مردم اسرائیل»!، ادعای پایان دوران «اسلامگرایی»!، غارت بیتالمال و هزینه كردن آن برای جذب مخالفان داخلی و بیرونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روابط پنهان با دیكتاتورهای منطقه، قرائت موهن و بیاثر از ولایت فقیه كه به گفته «فرانتس فوكویاما»، «كانون اصلی اقتدار و ماندگاری ایران اسلامی است»، تلاش برای حذف نیروهای وفادار به نظام و مهرهچینی افراد بیاعتقاد و بعضاً مجرم در بدنه اجرایی كشور و... در این باره گفتنیهای دیگری هست كه در این وجیزه نمیگنجد.
• مروری گذرا بر مواضع و عملكرد جریان انحرافی به وضوح نشان میدهد كه این جریان وابسته و متاسفانه لانه كرده در كنار رئیسجمهور محترم، فعالیت خود را عمدتًا روی سه محور متمركز كرده است.
الف: تفرقه افكنی و ایجاد شكاف در صف یكپارچه اصولگرایان. این همان نكتهای است كه رهبر معظم انقلاب بعد از انتصاب مشایی- كه او نیز فقط یک پادوی دم دستی است- به معاون اولی رئیسجمهور در نامهای كوتاه و گویا خطاب به آقای احمدینژاد، نسبت به آن هشدار دادند و انتصاب وی را «موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان» به رئیسجمهور دانستند، كه این تذكر- بخوانید دستور قانونی- با تاخیری غیرقابل توجیه از سوی ریاست محترم جمهوری جامه عمل پوشید، اگرچه، اختصاص بیش از 18 پست كلیدی به نامبرده با دستورالعمل یاد شده همخوانی نداشت. ایجاد شكاف و نهایتاً انشعاب در برخی از تشكلها و جمعیتهای اصولگرا، از جمله نمونههای دیگری از این دست است كه میگذاریم و میگذریم.
• «موازیكاری» با هدف اخلال در اقتدار بینالمللی و داخلی نظام اسلامی، كه دور زدن وزرا در چرخه امور جاری و اختصاصی وزارتخانهها- نظیر وزارت نفت، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، وزارت اقتصاد و دارایی و...- از جمله آنهاست و نیز حركت موازی و بیرون از ضوابط تعریف شده در مناسبات بینالمللی، مانند تعیین نمایندگان ویژه و اعزام آنها به كشورهای خارجی، بدون نظارت وزارت خارجه و... كه این ماموریت جریان انحرافی نیز با هوشمندی الهی رهبر معظم انقلاب مورد اعتراض ایشان قرار گرفت ولی جریان یاد شده با بهره گیری از اعتماد- غیرقابل توجیه- رئیسجمهور محترم، فقط واژه «نماینده ویژه» را به «مشاور ویژه» تغییر داده و حركت انحرافی خود را متوقف نكرد.
• آیا به جریان انحرافی ماموریت جدیدی دیكته شده است كه با حاشیهسازی از طریق ویژهنامه خاتون در پی انحراف اذهان عمومی از ماموریت یاد شده است؟! آیا عوامل بازداشت شده جریان انحرافی، اعترافاتی كرده و اسنادی را فاش ساختهاند كه ویژهنامه خاتون با هدف تحتالشعاع قرار دادن این اعترافات تهیه و منتشر شده است؟! آیا به دنبال بنبست شكننده آمریكا و اسرائیل و متحدان اروپایی آنها در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، ماموریت جدیدی به جریان انحرافی دیكته شده است و قرار است آمریكا و متحدانش با استناد به ویژهنامه یاد شده كه تهیهكنندگان آن تابلوی نزدیكی با رئیسجمهور را یدک میكشند، الگوی جمهوری اسلامی را در نگاه مردم مسلمان منطقه مخدوش جلوه دهند؟! آیا انحراف اذهان از درماندگی انگلیس كه حیاط خلوت و یكی از كانونهای وابستگی جریان انحرافی است، انگیزه انتشار ویژهنامه خاتون بوده است؟ آیا سرنخی از سوءاستفادههای چندصد میلیاردی جریان انحرافی فاش شده است كه...
• جریان انحرافی برخلاف آنچه اصرار به تبلیغ آن دارد، بسیار حقیرتر و دمدستی تر از آن است كه بتواند در مقابل اقتدار نظام اسلامی و هوشمندی تودههای عظیم مردم مسلمان این مرز و بوم، قدرت عرض اندام داشته باشد. این جریان با نفوذ و لانه كردن در كنار رئیسجمهور محترم به حیات انگلی خود ادامه میدهد و در همان حال از نجابت مردم و ملاحظات آنها نسبت به جایگاه ریاستجمهوری سوءاستفاده میكند.
اما، سؤال این است كه آیا دستگاه محترم قضایی میتواند در قبال این هنجارشكنی كه آشكارا و بدون كمترین تردیدی در بستر پادویی برای بیگانگان صورت میپذیرد، بی تفاوت باشد؟ براساس كدام منطق قانونی، شرعی، اخلاقی و یا ملی میتوان به عدهای نظیر گردانندگان روزنامه دولت اجازه داد كه بیتالمال مسلمین را برای مقابله با آموزهها و باورهای دینی مردم مسلمان این مرز و بوم و به نفع دشمنان تابلودار بیرونی هزینه كنند؟! آیا، هركس با هر انگیزه و هویتی خود را به رئیسجمهور محترم نزدیک كند میتواند از حاشیه امن برخوردار باشد؟!