آفتابنیوز : آفتاب: ایران هر روز از جانب دهها رسانه فارسیزبان خارج از کشور رصد میشود.
در ادامه خلاصه برخی از آخرین اخبار رسانههای خارجی فارسیزبان را به نقل از خبرآنلاین میخوانید:
زندانیان ایران 25 برابر شده است وبسایت رادیو دویچه وله آلمان در گزارشی درباره افزایش تعداد زندانیان در ایران نوشت: جمعیت ایران در ۳۲ سال گذشته دو برابر شده است. تعداد زندانیان کل کشور اما به ۲۵ برابر رسیده است.
سازمان زندانهای کل کشور روزانه ۵ میلیارد تومان برای ۲۵۰ هزار زندانی هزینه میکند و با کمبود جدی فضا زندانها روبروست.
کمبود فضا در زندانهای ایران از جمله معضلاتی است که دولت با آن دستوپنجه نرم میکند.
آمار رسمی زندانیان کل کشور هرچند ضد و نقیض است، اما همگی حکایت از یک نکته دارند: افزایش چشمگیر تعداد زندانیان ایران.
وضعیت ناگوار پناهندگان عرب ایرانی در مرز عراق و سوریه
العربیه نوشت: فعالان حقوق بشری از وضعیت پناهندگان عرب ایرانی که طى سالیان جنگ و ناآرامى، خاک ایران را ترک کرده و در مرزهاى سوریه مستقر شدهاند، ابراز نگرانی کردهاند.
اغلب این پناهندگان در اردوگاه " الولید" ساکناند و چشم انتظار کمک نهادهاى بینالمللى براى انتقال به کشورهایى هستند که بتوانند به آنان پناهندگى بدهند و یا به نحوى کمک کنند.
وزیر دفاع آمریکا: وقوع انقلاب در ایران حتمی است رییس جدید پنتاگون ادعا کرد که اتفاقات چند ماه اخیر در کشورهای خاورمیانه در ایران نیز تکرار خواهد شد.
یورونیوز خبرداد: لئون پانه تا که تا ماه ژوییه گذشته، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بود، گفت که جنبش اصلاحطلبی ایران از خیزشهای تونس، مصر، لیبی و سوریه الگو میگیرد.
پانه تا که در برنامه تلویزیونی «چارلی رز» حاضر شده بود، در پاسخ به اینکه آیا خیزش در کشورهای عربی موسوم به «بهار عرب» میتواند به کشور غیرعربی ایران نیز تسری پیدا کند، پاسخ داد که قطعاً چنین خواهد شد.
وی گفت: «به نظر من، در جریان آخرین انتخابات ایران، مشخصاً دیدیم که در این کشور جنبشی در جریان است.»
آقای پانه تا افزود: «به عقیده من، از بسیاری از جهات، میتوان گفت که تغییر و اصلاحات و انقلاب در ایران دیر یا زود اتفاق خواهد افتاد.»
رهبران القاعده در ایران پس از بازداشت چند عضو القاعده در کرمان سایت فارسی صدای آمریکا در اینباره نوشت: گزارشهای رسیده حاکی است که، در پی حمله نیروهای تحت رهبری آمریکا به افغانستان پس از حادثه یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱، چند نفر از رهبران ارشد شبکه القاعده به ایران گریختند؛ اما جمهوری اسلامی پناه دادن این افراد را انکار میکند، و اعلام داشته است که از دسامبر ۲۰۱۰ تاکنون ۹ نفر از افراد وابسته به این گروه را بازداشت کرده است.