آفتابنیوز : آفتاب: این روزها مواد محرک صنعتی مانند شیشه که بدون بو، بدون آثار سریع و با روشهای آسانتر از مواد مخدر مصرف میشود، به شدت در حال گسترش در سطح کشورهای جهان است.
دکتر حاج رسولی دکترایی فیزیولوژیک در مورد این اتفاق به سایت «ایراناسپورت» میگوید در تحقیقی که انجام داده است از بین ۱۰۱۸ فرد معتاد در یک جامعه نمونه تنها ۱۸ نفر به مواد مخدر سنتی اعتیاد داشتهاند و ۱۰۰۰ نفر دیگر معتاد به مواد مخدر صنعتی بودند که چون بدون بو، بدون آثار سریع و با روشهای آسانتر از مواد مخدر مصرف میشود، به شدت در حال گسترش در سطح کشورهای جهان است.
او ادامه میدهد اعتیاد یک پدیده منفی و زشت اجتماعی است که میتواند باعث از هم پاشیدگی خانوادگی شود بطوری که برخی آمارها نشان میدهند که ۶۴ درصد طلاقها به دلیل اعتیاد همسر اتفاق میافتد.
اعتیاد خسارتهای مادی و معنوی زیادی نه تنها برای افراد معتاد بلکه برای خانوادهها یشان هم به دنبال دارد که اتفاقاً شواهد در این خصوص بیشمار است. حتی باعث افزایش جرم و جنایت میشود که نگاهی به صفحه حوادث روزنامهها گویای این مطلب است ضمن اینکه دلیل بسیاری از ناهنجاریهای رفتاری و اجتماعی دیگر است.
اعتیاد به مواد مخدر همچون تریاک، حشیش و مشتقات آنها، قرنهاست که به بشریت صدمه میزند ولی اعتیاد به مواد محرک مثل شیشه یک «سونامی» وحشتناک است که اگر دیرتر از این اقدام کنیم، باید منتظر عواقب دردناکتری باشیم چراکه سونامی شیشه در راه است.
این روزها مواد محرک صنعتی مانند شیشه که بدون بو، بدون آثار سریع و با روشهای آسانتر از مواد مخدر مصرف میشود، به شدت در حال گسترش در سطح کشورهای جهان است.
معضل جدی مصرف داروهای محرک در افراد زمانی مشخص میشود که این عناصر سمی فرد مصرفکننده را دچار توهم میکند که در این میان بیشترین سطح جرم و جنایت و اتفاقات ناخوشایند به وقوع پیوسته و آینده زندگی و عمر فرد را تهدید میکند.