آفتابنیوز : آفتاب: هاشمی طبا در تحلیل خود از وضعیت فدراسیون فوتبال و انتخابات های آتی میگوید: به طور قطع و یقین نمی توان نام رای گیری های انجام شده در گذشته و آنچه که در آینده ای نزدیک انجام خواهد شد را انتخابات نامید چراکه مجموعه ای از انتخابات و انتصابات است که رئیس 4 سال آینده فدراسیون فوتبال را مشخص خواهد کرد. همواره در انتخابات های ورزشی توصیه ها و نظراتی بوده که در نتیجه آن نیز تاثیر گذاشته است.
رئیس 8 ساله سازمان تربیتبدنی که چند سال قبل جای خود را به محسن مهرعلیزاده داد، معتقد است روند انتخابات های ورزشی آنچنان که مسئولان می نمایند سالم نیست و بعضا دخالت هایی در آن صورت می گیرد.
هاشمی طبا در تحلیل خود از وضعیت فدراسیون فوتبال و انتخابات های آتی میگوید: به طور قطع و یقین نمی توان نام رای گیری های انجام شده در گذشته و آنچه که در آینده ای نزدیک انجام خواهد شد را انتخابات نامید چراکه مجموعه ای از انتخابات و انتصابات است که رئیس 4 سال آینده فدراسیون فوتبال را مشخص خواهد کرد. همواره در انتخابات های ورزشی توصیه ها و نظراتی بوده که در نتیجه آن نیز تاثیر گذاشته است.
وی توصیه مهمی به افراد حاضر در انتخابات آینده فدراسیون فوتبال داشت و گفت: من به آنهایی که رای می دهند می گویم وجدان داشته و شخصیت داشته باشید و خود را به قیمت ارزان تهدید، تطمیع و یا ترس نفروشید. آنهایی که در رای شخصی خود نظر دیگران را اعمال می کنند و از رای اصلی خود می گذرند مقابل خدا و مردم مسئولند و باید روزی پاسخگوی این اعمال خود باشند.
این کارشناس مسائل ورزشی در بخش دیگری از اظهارات خود به اختلافات موجود در ورزش از درگیری های رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان تربیت بدنی گرفته تا اختلاف بین رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس سازمان، اشاره کرد.
وی در پاسخ به این سوال که ریشه این اختلافات در کجاست گفت: من واقعا نمیدانم چون نه به کفاشیان نزدیک هستم و نه به وزیر ورزش.
این دخالتهای پنهان به چه شکل خواهد بود؟ هاشمی طبا در پاسخ این پرسش اظهار داشت: زمان ریاستجمهوری سابق، این اختیار به رئیس سازمان تربیتبدنی داده شد که در صورت تمایل، روسای فدراسیونهای ورزشی را برکنار کند. با اعطای این امتیاز عملا رئیس سازمان تربیتبدنی قدرت بلامنازع عرصه ورزش شد. به طور مثال رئیس سازمان میتواند از روسای فدراسیونهای ورزشی بخواهد که در انتخابات کمیته ملی المپیک به نفع کاندیدای او رای دهند. روسای فدراسیونهای ورزشی نیز با علم به این موضوع که اگر خواسته رئیس خود را اجابت نکنند، از کار برکنار میشوند در انتخابات کمیته به نفع کاندیدای مورد وثوق سازمان رای میدهند. این موضوع مصداق همان دخالتهای غیرمستقیم است که همواره مطرح بوده است.
با علم به این موضوع که اختیارات رئیس سازمان تربیتبدنی بسیار بالاست، اما آیا عباسی قدرت آن را دارد که کفاشیان را از فدراسیون فوتبال کنار بگذارد؟ رئیس سابق سازمان تربیت بدنی در جواب میگوید: «اینکه بخواهد دستوری صادر کند، خیر اما روی کاغذ، میتواند با فشارهایی که به فدراسیون وارد میکند، موجبات استعفا یا کناره گیری کفاشیان را فراهم کند.»
به گزارش شفاف،هاشمی طبا در بخش پایانی اظهارات خود در خصوص آینده فوتبال ایران و تیم ملی خاطر نشان کرد: من آینده فوتبال در فدراسیون بعدی را خوب می بینم اما به نظر من احتمال صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 40 درصد بیشتر نیست.