آفتابنیوز : آفتاب: يک روانشناس معتقد است: بسياري از افراد، پس از بروز شکست يا موفق نشدن در زندگي خود، دچار افسردگي ميشوند که بايد هرچه سريعتر نسبت به درمان آن اقدام کرد.
فاطمه طاهري ،اظهار کرد: همواره شاهد بودهايم بسياري از افراد، بروز يک شکست در زندگي را به معناي پايان همه خوشيهاي خود فرض ميکنند و اين موضوع باعث بروز افسردگي در آنان ميشود.
وي، شکست را در بيشتر موارد، دروازه يک مرحله جديد در زندگي دانست و يادآور شد: اگر فردي با وجود تلاشهاي مکرر، نتواند مدرک تحصيلي دانشگاهي اخذ کند، شايد اين امر را براي خود تبديل به يک غصه بزرگ کرده و به تبع آن دچار افسردگي شود، اين در حالي است که فرد خلاق، اين شرايط را درک کرده و به دنبال کشف استعدادهاي دروني خود خواهد رفت.
اين کارشناس ارشد روانشناسي بيان کرد: حتماً افرادي که در يک حوزه شکست ميخورند نبايد آن را ترک کنند، چرا که در بيشتر موارد به ويژه در موضوعات علمي، هر شکست، تجربه جديد را به فرد ميدهد؛ براي مثال اديسون در نخستين دفعات تلاش خود موفق به کشف و اختراع جريان الکتريسيته برق و يا لامپ نشد.
طاهري، شکست عشقي را در بيشتر موارد، دليل افسردگي جوانان برشمرد و گفت: روانشناسان و کارشناسان همواره به ازدواج با شناخت قبلي تاکيد دارند، ولي شناخت قبلي به معناي دوستيهاي خياباني نميباشد، چرا که بيش از 90 درصد دوستيهاي خياباني براي وقتگذراني بوده و مشخص است که سرانجامي نخواهد داشت.
اين فعال اجتماعي عنوان کرد: اين موضوع ثابت شده است که بعضي از اتفاقها مثل مرگ همسر يا فرزند و طلاق ميتواند حاوي بار منفي بسيار زيادي باشد و رفع تمام عوارض آن شامل گذر زمان ميشود، ولي افرادي با شخصيت ضعيف، با بروز اين نوع اتفاقات کمرشان خم شده و ديگر نميتوانند به زندگي عادي خود ادامه دهند.
به گزارش ايسنا،وي به نقش مهم روانپزشک و روانشناس در اين زمينه اشاره کرد و افزود: اگر افراد پس از بروز شکست نتوانند بر روي پاي خود بايستند، ميتوانند با کمک مشاوره و يا مصرف قرص تحت نظر پزشک، اين برهه زماني را طي کنند.