آفتابنیوز : 
پس از ماهها ديپلماسي، انگلستان، فرانسه و آلمان مي گويند آنها به حد كافي از «پيمان شكني و قصور» ايران شواهدي دارند و آژانس بين المللي انرژي اتمي را به فرستادن ايران به شوراي امنيت سازمان ملل ترغيب مي كنند، جايي كه مي تواند تحريمهاي سياسي و اقتصادي را به ايران تحميل كند. ايران نيز تهديد مي كند كه از NPT خارج مي شود. اين نگراني هم وجود دارد كه ايران از قيمت نفت به عنوان سلاحي بر عليه كشورهايي كه از او حمايت نمي كنند، استفاده كند.
كشورهاي غربي در حالي سعي دارند حمايت اعضاي شوراي حكام را به دست آورند كه روسيه و كشورهاي در حال توسعه هنوز از ايران حمايت مي كنند.
تايمز مي افزايد: به دنبال از سرگيري فرآوري اورانيوم از سوي ايران، بحران شروع شد. در حالي كه ايران پيشنهادات اروپا را رد كرد، هر گونه اميدي نسبت به تغيير خواسته ي ايران، با سخنراني رئيس جمهور تندرو ايران در مجمع عمومي سازمان ملل از بين رفت.
تايمز در ادامه در خصوص پيش نويس قطعنامه اروپا در شوراي حكام مي نويسد: اروپاييها، كه در طول دو سال سعي كردند مسئله را حل كنند، پيش نويس قطعنامه اي را تهيه كرده اند كه خواستار فرستادن ايران به شوراي امنيت مي باشد. پيش نويس اين طرح از آژانس بين المللي انرژي اتمي مي خواهد به تمام اعضاي آژانس و شوراي امنيت و دبيركل سازمان ملل گزارش دهد كه ايران قصورها و پيمان شكنيهاي بسياري در مورد تعهداتش به NPT دارد و با اشاره به تاريخ پنهان كاري فعاليتهاي هسته اي ايران، آن را به عنوان دليلي براي فرستادن ايران به شوراي امنيت مي داند.
تايمز مي نويسد: علي لاريجاني، رئيس تيم مذاكره كننده ايراني گفته است كه اگر شما با زبان زور با ايران صحبت كنيد، ايران چاره اي جز خروج از NPT و از سرگيري غني سازي ندارد.
اين تهديد به اين معني است كه ايران از مهم ترين پيمان كنترل تسليحاتي كه در 1968 آن را امضا كرده و از گسترش تسليحات هسته اي جلوگيري مي كند، خارج مي شود.
پروتكل الحاقي نيز به بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي اجازه مي داد از تأسيسات هسته اي ايران بازديد كنند. از سرگيري غني سازي، كه تهران مخفيانه در نطنز انجام مي داد، باعث مي شود اورانيوم غني شده به عنوان سوخت هسته اي و يا براي ساخت كلاهك اتمي به كار رود.
مقامات غربي هشدار مي دهند كه اقتدار آژانس بين المللي انرژي اتمي بايد بتواند به قطعنامه پاسخ دهد. در حالي كه 20 كشور موافق فرستادن ايران به شوراي امنيت هستند، ديگران معتقدند بايد به ايران فرصت ديگري داد. امكان دارد اعضاء آژانس، تصميم گيري در مورد قطعنامه را به تعويق بيندازند.
وزير امورخارجه اسرائيل گفته است «جامعه بين الملل بايد از تمام اختياراتش براي متوقف كردن ايران استفاده كند، قبل از اينكه ايران به يك قدرت هسته اي تبديل شود.
او همچنين ادعا كرده است كه ايران ظرف شش ماه به دانش ساخت بمب اتم دست مي يابد.