آفتابنیوز : آفتاب: دولت الکترونیکی روان سازی امور و حذف بسیاری از کارهای دشوار را به همراه می آورد و شیوه های برنامه ریزی را تسریع و روان خواهد کرد. این طرح همچنین در جهت منافع اقتصادی مفید عنوان شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، شبکه زیرساخت کشور را مناسب برای اجرای دولت الکترونیک ندانست و گفت: شبکه دسترسی ایران برای ارائه سرویسهای باند پهن به شهروندان مناسب نیست و این موضوع به صورت جدی مانع رشد سرویسها و کاربردهایی چون ارائه خدمات چند رسانه ای می شود.
نادر قاضی پور مهمترین نتیجه دولت الکترونیک را افزایش رضایت مردم عنوان کرد و با اشاره به کاربردهای فناوری اطلاعات در بخشهای مختلف دولت برای افزایش بهره وری و ارتقا سطح خدمات رسانی اظهار داشت: دولت الکترونیک با اطلاع رسانی و خدمات رسانی به موقع، دقیق و کارا در 24 ساعت شبانه روز و7 روزهفته از طریق وسایل ارتباطی گوناگون مانند تلفن و اینترنت به شهروندان به عنوان یک گام اساسی برای دولتها محسوب می شود.
وی با بیان اینکه از زمان مطرح شدن دولت الکترونیک در کشور، قرار بود این طرح به سرعت هرچه تمام تر اجرا شود اما متاسفانه تاکنون این موضوع با تمام قوت خود پیش نرفته ادامه داد: درشرایط کنونی و با وجود شبکه دسترسی، ارائه سرویسهای باند وسیع به شهروندان از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و به همین دلیل این موضوع به صورت جدی مانع رشد سرویسها و کاربردهای دولت الکترونیک در ارائه خدمات چند رسانه ای می شود.
قاضی پور با اشاره به الزامات اجرای طرح دولت الکترونیک در کشور گفت: دولت الکترونیکی روان سازی امور و حذف بسیاری از کارهای دشوار را به همراه می آورد و شیوه های برنامه ریزی را تسریع و روان خواهد کرد. این طرح همچنین در جهت منافع اقتصادی مفید عنوان شده است.
وی کاهش هزینه های جانبی زمان، رفت و آمد و مصرف کاغذ و ارتقا کیفیت خدمات را از جمله دلایل سود و منفعت بالای اجرای طرح دولت الکترونیک برشمرد و گفت: ایجاد اشتغال متنوع و افزایش گردش مالی از دیگر مزایای اجرای به موقع این طرح خواهد بود.
به گزارش مهر،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت الکترونیک در صورت پیاده سازی در تعاملی مستقیم با شهروند، شهرداری و شهرالکترونیک قرار می گیرد و شهروندان می توانند به راحتی از تمامی خدمات دولتی در حد اعلای آن بهره ببرند.