آفتابنیوز : آفتاب: حسن غفوریفرد با تصریح بر اینکه برای رای مردم احترام قائلم، گفت: به هرچه که مردم انتخاب کنند، احترام میگذارم.
حسن غفوریفرد در نشستی خبری که به تحلیل نتایج انتخابات ۱۲ اسفند اختصاص داشت، با تشکر از حضور باشکوه مردم انتخابات اخیر، گفت: حضور حماسی مردم در انتخابات ۱۲ اسفند بسیاری از معادلات غرب را علیه ایران به هم زد.
وی با پیچیده توصیف کردن ترکیب مجلس نهم و با بیان اینکه ائتلافش در مرحله دوم انتخابات لیست خواهد داد و در این ارتباط با دیگر گروههای اصولگرا نیز رایزنی و گفتوگو میکند، گفت: با توجه به آمار به نظر میرسد که از حوزه انتخابیه تهران ۴ الی ۵ نفر در دور اول به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کنند و ۲۵ الی ۲۶ نفر باقیمانده باید در دور دوم انتخاب شوند.
وی با بیان اینکه درصد بالایی از نمایندگان مجلس هشتم موفق به کسب رای نشدند، یا اینکه به مرحله دوم راه پیدا کردند، گفت: اکثریت مجلس نهم متشکل از اصولگرایان با گرایش و سلیقههای متفاوت خواهند بود.
وی در مورد علت بوسیدن صندوق رای در هنگام رای دادن گفت: به این علت صندوق را بوسیدم که در واقع نشان دهم برای رای مردم احترام قائلم و به هرچه که مردم انتخاب کنند، احترام میگذارم.
غفوری فرد با بیان اینکه بیشتر کشورهای غربی باید در مورد نوع نگاه و تعاملشان با ایران تجدیدنظر کنند، گفت: اولویت مجلس نهم قانونگرایی و مقابله با قانونگریزی به خصوص از سوی دولت است.
وی درباره تحلیل خود از رای دادن خاتمی در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: من فکر میکنم کار ایشان کار عاقلانهای بود و متوجه شدند که تحریم کردن انتخابات و اتخاذ چنین موضعی اثر منفی روی نگرش منفی نسبت به آنها میگذارد.
وی با اشاره به حضور اصلاحطلبان در عرصه انتخابات و تایید آنها توسط شورای نگهبان نیزاظهارداشت: من به خاطر تشخیص خوبی که دادند، به ایشان تبریک میگویم.
وی در پاسخ به این سوال که صادق زیبا کلام اعلام کرده که خاتمی چارهای نداشته که رای بدهد، گفت: کسی خاتمی را مجبور به شرکت نکرده بود و در این عرصه تصمیمگیری با خود افراد است که شرکت کنند یا نه.
وی تصریح کرد: آقای خاتمی برای اینکه به حیات سیاسی خود ادامه دهند و برای اینکه داخل نظام تعریف شوند، باید در انتخابات شرکت میکردند و خاتمی تلاش دارد که در داخل نظام باشد.
این عضو ائتلاف راه ملت، پیروان ولایت با اشاره به اینکه به طور معمول ۶۰ الی ۶۵ درصد نمایندگان مجلس در هر دوره جدید هستند، گفت: در این دوره نیز مردم از چهرههای جوان استقبال کردند و ما به رای مردم احترام میگذاریم.
وی همچنین یادآورشد: رایاولیها و نسل سوم و چهارم انقلاب حضوری مقتدرانه در این انتخابات داشتند.
غفوریفرد با تاکید بر اینکه اکثریت قاطع مجلس نهم اصولگراست، افزود: پیشبینی میکنیم در مجلس نهم نمایندگان از وحدت و انسجام بالاتری برخوردار باشند و کارها سریعتر پیش رود.
این نماینده مردم تهران در مجلس هشتم به وظایف مجلس و اهمیت تعامل دولت و مجلس اشاره کرد و گفت: این تعامل باید دوطرفه و براساس احترام متقابل باشد.
غفوریفرد خاطرنشان کرد: ما در تهران لیست ارائه کردهبودیم، ولی در شهرستانها کاندیدایی نداشتیم.
این نماینده مجلس همچنین گفت: طرح سوال از رییسجمهور این هفته یا هفته آینده در مجلس انجام میشود.
غفوریفرد با بیان اینکه انتخابات مجلس نهم یکی از آرامترین انتخابات و حضور مردم بسیار چشمگیر بود، گفت: این امر نشان دهنده این موضوع است که مردم ما هرجا تشخیص دهند، حضور آگاهانه و هوشیارانه خواهند داشت و من فکر میکنم با توجه به نتایج این انتخابات و حضور باشکوه مردم، دنیای غرب در رفتار و نوع تعامل خود با ایران تجدید نظر میکند و بار دیگر متوجه میشود که نمیتوان با مردم ایران با زبان زور صحبت کرد.
در ادامه این نشست علیرضا دهقان نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس هشتم و نامزد انتخابات برای مجلس نهم در حوزه انتخابیه تهران گفت: تلاش داریم که ائتلاف راه ملت، پیروان ولایت بعد از انتخابات در قالب فعالیتهای حزبی به کار خود ادامه دهد و از طریق فعالیتهای حزبی میتوان جلوی بسیاری از مسائل را گرفت. من اعتقاد دارم ارتباط احزاب با مردم بسیار مهم است و از طریق مشارکت احزاب میتوان در بسیاری از مسائل کلان کشور نتیجه بهتری گرفت.
وی با بیان اینکه مهمترین وظیفه نمایندگان پیگیری مطالبات مردم است، گفت: این تصور که برخی فکر کنند، اگر صددرصد با دولت هماهنگ باشند، نتیجه بهتری میگیرند، درست نیست و من معتقدم باید کارها به صورت کارشناسی به پیش برود.
دهقان همچنین در پاسخ به این سوال که چرا در نهمین انتخابات مجلس به مانند قبل از حوزه ایذه و باغملک کاندیدا نشده و از تهران کاندیدا شده است، گفت: در حوزه انتخابیه ایذه و باغملک پیگیری کارهای بزرگی را انجام دادیم.
به گزارش ایسنا،وی با اشاره به وظیفه نمایندگان گفت: فکر میکردم با حضور در حوزه انتخابیه تهران بتوانم بهتر کارهای اصلی مجلس را به پیش ببرم و در مورد مسائل کلان و اصلی کشور کار کنم.