کد خبر: ۱۰۱۳۵۸۴
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳

طارمی عامل استعفای سرمربی تیم بزرگ یونانی!

پس از قطع همکاری پاناتینایکوس یونان با روی ویتوریا، رسانه‌های پرتغالی عدم جذب بازیکنانی، چون طارمی را علت این جدایی عنوان کرده‌اند.
طارمی عامل استعفای سرمربی تیم بزرگ یونانی!
آفتاب‌‌نیوز :

تحولات در پاناتینایکوس ناگهانی و پر سر و صدا بود. روی ویتوریا پس از شکست خارج از خانه برابر تیم کیفیسا با نتیجه ۳–۲ و در چارچوب هفته سوم سوپر لیگ، از سمت سرمربیگری کنار رفت. تنها چند ساعت بعد، رسانه‌های پرتغال گزارش‌هایی منتشر کردند که پرده از پشت‌پرده این جدایی برداشتند.

به نوشته روزنامه اوجوگو، این مربی ۵۵ ساله نارضایتی‌های زیادی داشت و با مدیریت باشگاه دچار اختلاف جدی شده بود. این اختلافات عمدتاً به نقل‌وانتقالات تابستانی بازمی‌گشت. 

در حالی‌که «سیرل دسرز» به ترکیب اضافه شد، او سومین گزینه مورد نظر ویتوریا بود. در اولویت او مهدی طارمی قرار داشت و پس از او سیمون بانزا. همچنین بازیکنانی مانند میلوش پاندوویچ، ویسنته تابوردا و انس زَروری نیز خرید‌هایی بودند که به انتخاب مستقیم ویتوریا انجام نشده بودند.

اوجوگو در گزارش خود نوشت: «روی ویتوریا صبح امروز از سمت سرمربی پاناتینایکوس کنار رفت. این تصمیم با توافق متقابل میان مربی و هیئت‌مدیره باشگاه یونانی اتخاذ شد. او مدت‌هاست با مدیران باشگاه آتنی اختلاف نظر داشت، به‌ویژه به دلیل کمبود خرید‌های باکیفیت. به عقیده او، بازیکنانی که جذب شدند به‌هیچ‌وجه در سطح بازیکنانی که باشگاه را ترک کردند، نبودند.

بازیکنانی که راهی اسپورتینگ شدند، برای مثال، بزرگ‌ترین فروش‌های تاریخ پاناتینایکوس را رقم زدند و همراه با فروش ماکسیموویچ، ۳۹ میلیون یورو سود مالی نصیب باشگاه کردند.

سیرل دسرز، که سومین گزینه مورد نظر ویتوریا برای خط حمله بود، در نهایت جذب شد. طبق گزارش اوجوگو، اولویت اصلی ویتوریا مهدی طارمی بود (که سرانجام راهی رقیب دیرینه یعنی المپیاکوس شد) و گزینه جایگزین او نیز بانزا محسوب می‌شد.

در سوی دیگر، سه بازیکنی که به تیم اضافه شدند (انس زروری، میلوش پاندوویچ و ویسنته تابوردا) هرگز در فهرست انتخاب‌های سرمربی پرتغالی قرار نداشتند.»

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین