آفتابنیوز : 
محققان در انجام تحقیقاتشان از چندین نمونه10 دقیقهای از صداهای ضبط شده در هنگام تایپ کردن افراد، استفاده کردهاند.آنها به کمک کامپیوتر و استفاده از یک الگوریتم، توانستهاند تفاوتهای جزیی بین صداها را در زمانی که هر کلمه تایپ میشود شناسایی کنند.
در اجرای اول این برنامه، دقت کامپیوتر برای کاراکترها 60 درصد و برای کلمات حدود 20درصد بودهاست. اما بعد از اصلاحات گرامری و املایی، دقت برای کاراکترها به حدود 70 درصد و برای کلمات به 50 درصد افزایش یافتهاست.
گفتنیاست که با دریافت مجدد این نمونهها،که اصلاحات املایی و گرامری روی آنها انجام شدهاست، نرمافزار بهطور خودکار تطبیق پیدا کرده و توانستهاست کاراکترها را با دقت 96 درصد و کلمات را با دقت 88 درصد کشف کند.
محققان همچنین گفتهاند که در انجام اینکار با محدودیتهایی نیز مواجهاند. برای مثال آنها استفاده ازmouse، یا کلیدهایی نظیرshift، control، backspace و capslock را در تحقیقاتشان به حساب نیاوردهاند.
این تحقیق، بر پایه یافتههای مطالعات انجام شده در شرکت IBM استوار است، که در آن 80 درصد از متن توسط صداهای کلیک بر روی كیبورد بازسازی شدهاست.
البته تحقیق شرکت IBM مستلزم شرایط بهخصوصی، مانند استفاده از یک كیبورد معین و آموزش نرمافزار با متنهای شناختهشده و نمونهصداهای مربوط به آن بوده است.
در پایان گفتنیاست که محققان دانشگاه Berkeley سیستم تحقیقات خود را با استفاده از تجهیزات بسیار ساده و در دسترس ساختهاند. یکی از اعضای تیم تحقیقاتی Berkeley گفته است: «ما برای انجام این كار به دستگاههای صوتی با كیفیت بسیار بالا نیاز نداشتهایم. میکروفونی که از آن استفاده کردهایم کاملاً معمولی بوده و به راحتی از هر فروشگاه عرضه کنندهلوازم کامپیوتری قابل خریداری است.»