کد خبر: ۱۵۱۱۰۱
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۱

سيداحمد خاتمی: امام زمان 4 نايب خاص و يک نايب عام دارند و امروز ما هستيم و نايب عام حضرت/ پرونده‌ آمريكا در اختيار ولی‌فقيه است

كشور با لجبازی اداره نمی‌شود/ برگزاری تجمعات با داشتن مجوز آزاد است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: خطيب نماز جمعه تهران گفت: همانطور كه فرماندهي را بايد از امامان بياموزيم، ولايت‌مداري را هم بايد از امامان آموخت.

آيت‌الله سيداحمد خاتمي در خطبه‌هاي‌ نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به اين‌كه «از شروط ايمان به وعده‌هاي الهي تقوا و دفاع از دين است»، تصريح كرد: از وعده‌هاي بي‌ترديد خداوند اين است كه به مومنان كمك مي‌كند و يكي ديگر از شروط ايمان به وعده‌هاي خداوند دفاع از حجت‌ الهي است. اين عضو هيات رييسه مجلس خبرگان با بيان اين‌كه «تجسم همه‌ دين در عرصه يك كتاب، قرآن است و تجسم همه دين در عرصه يك انسان، امام است» خاطرنشان كرد: ‌دفاع از حجت الهي پيامبر (ص) و امام معصوم از مصاديق ياري خداوند است.

سید احمد خاتمي تصريح كرد: ‌اگر مي‌خواهيد خدا را ياري كنيد از كانال حجت الهي قدم برداريد و گرچه شخصيت حقيقي پيامبر (ص) ديگر وجود ندارد شخصيت حقوقي ايشان هنوز حضور دارد و در ادامه ايشان امام علي (ع)، امام حسن (ع) و امام حسين (ع) و امروز جان جانان بقية‌‌الله الاعظم حجت‌ابن حسن عسگري هستند.

خطيب نماز جمعه اين هفته تهران افزود: اگر كسي بخواهد ياري خدا را در عرصه عمل به نمايش گذارد بايد از حجت الهي حمايت كند و حجت‌ الهي نبي اكرم، امامان معصوم و امروز سايه‌ حضرت بقية‌الله الاعظم مي‌باشد و بايد آقا را ياري كنيم و نگذاريم نام و ياد و خاطره او از يادها برود.

وی با اشاره به اين‌كه «بيش از 50 آيه در رابطه با امام زمان (عج) و 500 روايت از نبي اكرم (س) و بيش از دو هزار روايات از امام معصوم در مورد امام زمان وجود دارد» گفت: بايد آقا را ياري كنيم و در مراسمي كه با نام و ياد ايشان برگزار مي‌شود با افتخار شركت كنيم.

سید احمد خاتمي با بيان اين‌كه «حمايت از نايب خاص و عام امام زمان مصداق نصرت حجت‌ الهي است» گفت: امام زمان 4 نايب خاص و يك نايب عام دارند و امروز ما هستيم و نايب عام حضرت.

امام جمعه موقت تهران با بيان اين‌كه «دفاع از ولايت، يعني رهروي و همراهي» تصريح كرد:‌ وقتي ولي فقيه به تصميمي رسيد همه بايد گوش دهند و گرنه تا وقتي كه ولي فقيه به تصميمي نرسيده است همه حق اظهارنظر دارند و مي‌توانند در عرصه‌ رايزني براي رسيدن به رايي پخته به صحنه آيند.

وي افزود: ولايت‌مداري اين است كه وقتي دستوري از سوي ولايت صادر شد همه به اجراي آن دستور بپردازند و اين ولايت است كه جواب مي‌دهد. اما اگر قرار باشد زير بار نروند حتي بزرگي مثل مولاي ما امام علي (ع) تنها مي‌ماند.

احمد خاتمي افزود: همانطور كه فرماندهي را بايد از امامان بياموزيم، ولايت‌مداري را هم بايد از امامان آموخت.

وي با اشاره به ايام فاطميه تصريح كرد: نمي‌توان از ولايت‌مداري گفت اما فاطمه را مثال نزد. چراكه فاطمه سمبل ولايت مداري است.

وي با بيان اين‌كه علي (ع) يك شهادت و يك مرگ داشتند» گفت: شهادت اميرالمومنين 32 رمضان بود اما مرگ مولا شبي بود كه با دست خود فاطمه را غسل داد و كفن نمود و به خاك سپرد.

خطيب نماز جمعه تهران گفت: به صراحت مي‌گويم پرونده آمريكا و مساله مربوط به آمريكا در اختيار شخص ولي فقيه است و هيچ شخص در هيچ جايگاه و مقامي جز مقام معظم رهبري در اين رابطه نمي‌تواند كاري كند.

به گزارش ايسنا، احمد خاتمي در خطبه‌هاي دوم نماز جمعه اين هفته تهران با گراميداشت ياد شهيدان آيت‌الله شهيد سيدمحمد باقر صدر، امير سپهبد صياد شيرازي و شهيد مرتضي آويني به بخشي از سخنراني مقام معظم رهبري در آغاز سال نو اشاره كرد و گفت: مقام معظم رهبري در بيانات خود همه را به وحدت دعوت كردند و به اين نكته اشاره داشتند كه اختلاف سليقه آري، اما گريبان هم را گرفتن، هرگز.

وي ادامه داد: طبيعي است در جامعه‌ آزاد سلايق مختلف وجود داشته باشند كه اين بحران نيست، بلكه فرصت است و اين كه گفته مي‌شود گريبان هم را نگيريد يعني در سايت‌ها عليه هم نتازيم و مصاحبه نداشته باشيم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به بيانات رهبري مبني بر اين‌كه «اختلاف دشمن را اميدوار مي‌كند» افزود: قرآن نيز مي‌فرمايد كشمكش نداشته باشيد چراكه سبب سستي درونتان مي‌شود و اقتدارتان را از بين مي‌برد.
عضو هيات رييسه مجلس خبرگان رهبري با اشاره به بخشي از بيانات مقام معظم رهبري مبني بر اين‌كه "چه كنيم تا اختلاف سلايق به تفرقه نينجامد" گفت: همانطور كه رهبري فرموده‌اند يك راه اين است كه در برخوردها اخلاق اسلامي را حفظ كنيم يعني سخن را نقد كنيم. نه گوينده را. كه در اين راستا دولت بايد حريم مجلس را حفظ كند و مجلس حريم دولت و رييس‌جمهور را حفظ كند و در يك كلام اين كه كشور با لجبازي اداره نمي‌شود بلكه با تعامل و مدارا اداره مي‌شود.

وی ادامه داد: همچنين مقام معظم رهبري به رعايت قانون تاكيد داشتند چراكه قانون تجسم جمهوري اسلامي است و سران نظام ما از مردم هستند پس برگزاري تجمعات با داشتن مجوز آزاد است.

خطيب نماز جمعه تهران در ادامه به مساله عفاف و حجاب اشاره كرد و گفت: هميشه گفته‌ام براي ما زمستان و تابستان و بهار ندارد و عفاف و حجاب از معروف‌هاي مسلم است كه شكستن حريم آن از منكرهاي مسلم به حساب مي‌آيند، بنابراين امر به معروف و نهي از منكر بايد در دستور كار همه‌ مسلمانان قرار بگيرد.

وي افزود: نمي‌توانيم چشممان را بر واقعيت ببنديم، چراكه در عرصه‌ عفاف و حجاب وضع خوبي نداريم، طوري كه خانواده شهدا بارها گفته‌اند وقتي كسي از بيرون به ايران مي‌آيد باورش نمي‌شود اينجا همان ايران اسلامي است كه در رابطه با آن شنيده است. حتي گزارش‌هايي مي‌رسد كه برخي خانم‌هاي عمره گزار در عمره باعث شرمندگي شيعه و ايران اسلامي مي‌باشد.

سید احد خاتمي با اشاره به اين‌كه «وضعيت سينماي ما خوب نيست»، گفت: اين را سيداحمد خاتمي امام جمعه تهران نمي‌گويد، بلكه خود اهالي سينما مي‌گويند كه حتي با سليقه‌ من همراه نيستند. البته هنرمندان متعهد سينمايي داريم كه فيلم‌هاي ارزشمند و ستودني مي‌سازند، اما برخي آقايان در مصاحبه‌هايي گفته‌اند كه ما فيلم مستهجن نداريم و سوال اين است كه آيا منظورشان فيلم عرياني و لختي است؟ و كارشان به جايي رسيده كه به اين افتخار مي‌كنند و آيا فكر مي‌كنند مردم به آن‌ها اجازه مي‌دهند كه به اين سمت قدم بردارند.

وي اضافه كرد: برخي اعتراض مي‌كنند كه ما فيلم مشكل‌دار داريم در حالي كه اينجا نظام جمهوري اسلامي است و هنر و سينما بايد بوي جمهوري اسلامي بدهد، بنابراين وظيفه امام جمعه است كه تذكر بدهد و نيازي به نامه سرگشاده و مصاحبه ندارد. چون سيد احمد خاتمي كسي نيست كه اين همه عليه او بسيج شويد و من حرف دين، خدا و پيامبر (ص) و مردم را مي‌زنم كه مي‌گويند ما مي‌خواهيم در همه عرصه‌ها اسلام را ببينيم. پس دست به دامان شما مردم متدين مي‌شوم كه به فكر حجاب خانواده باشيد و اگر در اين رابطه اقدام نكنيد پيش خدا و شهدا جواب نداريم و آن‌ها جلوي ما را مي‌گيرند.

سید احمد خاتمي گفت: بيش از 200 هزار شهيد جلوي آن‌ها كه فيلم نامناسب مي‌سازند را خواهند گرفت. پس بايد تعجب كنيم كه خودمان به فكر دينمان باشيم و منتظر نباشيم از ناحيه دولت و مسوولان اقدام شود.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به روز 20 فروردين و بحث رابطه‌ آمريكا با ايران اشاره كرد و گفت: در پي اقدام انقلابي جوانان براي گروگان گرفتن جاسوس‌هاي آمريكايي، رياست جمهوري وقت آمريكا، كارتل، تمام ارتباطات با ايران را قطع كرد و امام از اين كار استقبال كرد و گفت اگر آمريكا يك كار خوب كرده باشد همين است و ما هم همين را مي‌خواستيم.

وي افزود: مبناي استقبال امام (ره) از اين موضوع اين بود كه آمريكا عادت كرده بود ملت‌ها را رعيت ببيند و رابطه‌ ارباب و رعيتي با ملت‌ها و با جان دولتمرداران آمريكا عجين شده بود.

سید احمد خاتمي با اشاره به اين‌كه «از زمان قطع رابطه‌ ايران با آ‌مريكا بارها آشكارا و پنهان مسوولان آمريكايي تقاضاي مذاكره كردند» گفت: اولين بار در 20 فروردين سال 69 از سوي وزير خارجه وقت آمريكا اين موضوع مطرح شد كه به سرعت معاون وقت پارلماني رييس‌جمهور كشور فراري ضد انقلاب لندن‌نشين امروز يك مقاله نوشت تحت عنوان استقبال از مذاكره با آمريكا و آن را يك فرصت طلايي خواند.

وی در ادامه به قرائت جواب مقام معظم رهبري در رابطه با اين موضوع پرداخت و گفت: به صراحت مي‌گويم پرونده‌ آمريكا و مساله مربوط به آمريكا در اختيار شخص ولي فقيه است و هيچ شخص در هيچ جايگاه و مقامي جز مقام معظم رهبري در اين رابطه نمي‌تواند كاري كند.

امام جمعه موقت تهران اظهار كرد: سومين نكته اين است كه ايران طرفدار اصلاحات در سوريه است و در عين حال معتقد است كه هرگونه دخالت خارجي اوضاع را خراب مي‌كند.

وي افزود: آنچه كه در سوريه قابل مشاهده است انتقام كشورهاي استبدادي از بيداري اسلامي است چراكه استبداد شاهد اين بود كه در كشورهاي زيرسلطه او زلزله ايجاد شد و نتيجه اين زلزله اين بود كه حكام مستبد آن‌ها سقوط كردند، لذا از يك سال پيش به دنبال تقويت مخالفان و ايجاد يك زلزله سياسي در سوريه است.

احمد خاتمي ادامه داد: اما ديدند كه نظام سوريه با حمايت مردم همچنان مقتدر ايستاده و غرب و استكبار، عربستان و ارتجاع عرب بداند كه اگر آتشي در سوريه ايجاد كنند اول خودشان خواهند سوخت.

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاري اجلاسيه‌ سران اتحاديه عرب در بغداد گفت: برگزاري اين اجلاس پيروزي بزرگي براي حكومت عراق بود، چراكه نشان داد امنيت در عراق به حدي رسيده است كه توان برگزاري چنين اجتماع منطقه‌اي را دارد، اما پيام ما براي اعضاي اتحاديه عرب اين است كه مگر ملت مظلوم بحرين عرب نيستند پس چرا هيچ واكنشي در برابر جنايات صورت گرفته عليه مردم بحرين نشان نمي‌دهد و اين در حالي است كه بحرين به يك زندان بزرگ براي مسلمانان تبديل شد و بدترين جنايات عليه حقوق بشر در آن‌جا در حال رخ دادن است و سران عرب بدانند كه اگرهم هيچ واكنشي نسبت به اقدامات انجام ندهند خداي مظلومين در آن‌جاست و ان‌شاءالله در آينده حكام ظالم بحرين نيز سقوط خواهند كرد و مردم بحرين طعم پيروزي را خواهند چشيد.

به گزارش ایسنا، سید احمد خاتمي در پايان اظهار كرد: دولت عربستان به كانون فتنه در منطقه تبديل شده و مامن تروريست‌هاي فراري مثل بن علي و طارق‌الهاشمي شده است. همچنين در بحرين جنايت و در سوريه فتنه‌گري مي‌كنند و در خط مقدم تفرقه‌انگيزي در جهان اسلام است و اهل شيعيان فتوا صادر مي‌كنند، من به حكام اين كشور هشدار مي‌دهم كه اگر دست از اين گونه اقدام‌هاي خود بر ندارد در همان آتشي كه خود برافروخته‌اند خواهند سوخت.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین