آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایکوپرس در این نمایشگاه بیش از 150 شركت در فضایی به گستردگی 2600 متر مربع دستاوردهای خود را معرفی می کنند.
این گزارش حاکی است، علاوه بر شرکت های ایرانی، شرکت هایی از آلمان، پرتغال، چين، كره و اسپانيا نیز 10 درصد فضاي نمايشگاه را در اختیار خواهند داشت.
بر اساس این گزارش، شناسايي و معرفي قالب سازان جدید و معتبر به زنجیره تامین، كاهش سفارش ساخت قالب به خارج از كشور و ارتقای توانمندي هاي ساخت قالب در زنجيره تامين، از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه مي باشد.
بنا بر این گزارش، در سومین نمایشگاه بین المللی قالب و ابزار، ضمن ايجاد ارتباط بين قالب سازان داخلي و خارجي و شناساندن توان صنعت قالب سازي ایران، كارگاه هاي آموزشي روش هاي نوين در قالب سازي نیز برگزار خواهد شد.
این گزارش می افزاید، قطعه سازان زنجيره تامين، شركت هاي قالب سازي و مشاور طراحي و مهندسي، مديران و كارشناسان خودروسازي و صنايع مرتبط و دانشگاه ها و موسسات پژوهشي و آموزشي، مخاطبان سومین نمايشگاه قالب و ابزار مي باشند.
قالب هاي تزريق پلاستيك، قالب هاي SHEET METAL ، قالب هاي داي كاست، فيكسچرهاي توليدي و كنترلي، تجهيزات اندازه گيري ابعادي، صنايع جانبي قالب سازی و مواد اوليه ساخت قالب و فيكسچرهاي توليدي و كنترلي، محورهای نمایشگاه عنوان شده و انتظار می رود این نمایشگاه ضمن ارتقای كيفيت، زمان ساخت قالب های مربوط به پروژه هاي جديد را کاهش داده و با توسعه بومی سازی این صنعت، از خروج ارز جلوگیری کند.
ايجاد فرصت ارتباط بين قطعه سازان و قالب سازان وايجاد Joint venture بين قالب سازان مطرح داخلي و خارجي از دیگر مزایایی است که برای این نمایشگاه عنوان شده است.
شایان ذکر است دومین نمایشگاه بين المللي قالب و ابزار خرداد ماه سال 89 نیز در ساپکو برگزار شد و در نتیجه آن چهار قرارداد همكاري بين قالب سازان داخلي و خارجي بسته و فناوری نوين قالبسازي از جمله گرين كاري (چرمي كاري) به ايران منتقل شد.
ايجاد فضاي سرمايه گذاري و انتقال فناوری، ارتباط مستقيم با فولادسازان خارجي براي تامين فولادهاي قالب وابزار، برگزاري كارگاه هاي آموزشي فني تخصصي در حين برگزاري نمايشگاه و حل مشكلات قالب سازي از دیگر دستاوردهای نمایشگاه دوم عنوان شده است.