آفتاب: طراح سوال از رئیسجمهور بر این باور است که برگزاری این سوال، ظرفیت مردمسالاری و دموکراسی نظام را برای دنیا آشکار کرد و افتخار بزرگی برای مجلس هشتم بود.
علی مطهری ، در پاسخ به سوالی که به اظهارات اخیر غلامعلی حداد عادل در اجتماعی که برای ریاست مجلس نهم تشکیل شده بود مبنی بر اینکه «سوال از رئیسجمهور از اقتدار مجلس کاست و دشمن را شاد کرد»، اشاره داشت، گفت: همین جمله ثابت میکند که ایشان برای ریاست مجلس مناسب نیست و مجلس را ذلیل خواهد کرد.
مجلس، رئیسجمهوری را که میگوید فلان قانون را اجرا نمیکنم، احضار کرده و جلسهای شبیه دادگاه علنی تشکیل داده که قاضی آن مردم بودهاند، 10 سوال را مطرح کرده و مردم پاسخ شنیدهاند و حقایق بسیاری برای آنها روش شد و رئیسجمهور از آن برج عاجی که برای خود ساخته بود پایین آمد و راه سوال از رئیسجمهور برای آینده هموار شد و این تابو شکست و اقتدار مجلس را نشان داد، آن وقت آقای حداد میگوید این عمل از اقتدار مجلس کاست و دشمن را شاد کرد.
آیا این که رئیسجمهور در ضمن پاسخها به شوخی و تمسخر پرداخت، از اقتدار مجلس کم کرد یا از وزن اجتماعی و سیاسی رئیسجمهور؟ اگر دشمن از جهت این شوخیها و تمسخرها شاد شده باشد از جهات عدیده دیگری ناراحت شد، از جمله اینکه ظرفیت مردمسالاری و دموکراسی نظام جمهوری اسلامی برای دنیا آشکار شد و بسیاری از تبلیغات غربیها خنثی شد.
وی افزود: به هر حال نهایت کملطفی از طرف آقای حداد است که اقدامی را که افتخار بزرگ مجلس هشتم شمرده میشود به عنوان امری که موجب کاهش اقتدار مجلس شد معرفی میکنند. به این ترتیب نمایندگان باید قید وظایف و اختیارات خود را بزنند و وظیفه نظارت را تعطیل کنند، همان کاری که در مجلس هفتم شد و پدیدهای به نام احمدینژاد به وجود آمد. بسیاری از منتخبان مجلس نهم نزد من آمدهاند و این اقدام مجلس هشتم را تمجید کردهاند.
نماینده تهران همچنین در پاسخ به سوالی که ارزیابی وی را نسبت به مواضع رئیس کمیسیون فرهنگی درباره فتنه جویا شد، اظهار داشت: در مجموع مواضع امثال آقای حداد درباره فتنه موجب تشدید بحران شد، چون انصاف را در قضاوت خود رعایت نکردند و حتی آنجا که رهبر انقلاب انتقاد داشتند و خواستار رسیدگی به آن بودند مثل ماجرای بازداشتگاه کهریزک و کوی دانشگاه، اینها با سکوت برگزار کردند. اینها حق را ملاک قرار ندادند بلکه کینههایی که از دیرباز با اصلاحطلبان داشتند بر عقل و وجدانشان حاکم شد و به گونهای رفتار کردند که کینه ها افزایش یافت و نتوانستند وجدان جامعه را آرام کنند. امثال آقای حداد فکر میکنند که اگر در جایی از حقوق مردم دفاع کنند، مثلا از حقوق یک زندانی سیاسی دفاع کنند،علیه نظام اقدام کردهاند و این یک تفکر خطرناک است و با تفکر شهید آیتالله مطهری فرسنگها فاصله دارد.
به عبارت دیگر اینها هرگونه ظلمی را که گاهی ممکن است از سوی ردههای پایین نظام و افراد خودسر رخ دهد به بهانه حفظ نظام مجاز میشمرند. چنین تفکری به صلاح نیست که هدایت مجلس نهم را به دست گیرد. البته تصمیم با نمایندگان محترم مجلس نهم است و انتخاب آنها هرچه باشد مورد احترام است.
«باید مرز میان اصولگرایان و غیر اصولگرایان حفظ شود».
این بخشی از اظهارات اخیر حدادعادل بود که مطهری در واکنش به آن گفت: من قبلاً بارها گفتهام که مرزی میان اصولگرایان معتدل و عاقل و اصلاحطلبان معتدل و عاقل قائل نیستم. این مرز و دیوار مصنوعی را صرفا برای تصاحب قدرت پدید آوردهاند تا مخالفان خود را منزوی کنند والا در بین اصلاحطلبان افرادی هستند که از آقای حداد و دوستانشان اصولگراتر هستند و در میان اصولگرایان هم افرادی هستند که از بسیاری از اصلاحطلبان اصلاحطلبتر هستند.
به گزارش خبرآنلاین،مهم این است که ما به چه مبانی و اصولی و با چه برداشتی اعتقاد داریم. من و دوستانم تصمیم داریم به فضل خدا در مجلس نهم فراکسیون صدای ملت را مرکب از نمایندگان مستقل و خوش فکر تأسیس کنیم و این تفکر را دنبال کنیم.
جای امید است واقعا جای امید است که مهره ای به نام مطهری در مجلس 9حضور دارد ریاست مجلس لیاقت علی مطهری است.
استیضاح ریاست جمهوری زودتر از اینها باید شکل میگرفت و این مهم نه تنهانهایت کملطفی است از جانب عادل که سوال از رئیس جمهور را موجب کاهش اقتدار مجلس می داند .....
شیر مادرت حلالت باشه مرد.
واقعا حرف دل منو امثال من رو زدی.
کااااااااااااااااااااااش بقیه نماینده ها این جرأت و جسارت رو میداشتن.
با یک گل بهار نمیشه. اما همون یک گل نشونی از زیبایی بهار هست.
انشالله این مجلس گلستون بشه
امام علی (ع): شجاعت عزّتى است آماده، ترس ذلّتى است آشکار