کد خبر: ۱۵۷۷۷۴
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۴

قطع درخت 830 ساله در مازندران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: صفر قانع متولي امامزاده محمد در روستاي گرجي‌کلا ساري درباره نحوه قطع درخت 830 ساله در گفت‌وگو با فارس گفت: مسببان قطع درخت با دريافت مجوز از منابع طبيعي از ساعت هفت صبح عمليات قطع درخت را آغاز کردند.عمليات قطع درخت حدود پنج ساعت طول کشيد و هيچ يک از اهالي متوجه قطع درخت در اين ساعت از روز نشدند.

وي يادآور شد: صبح روز حادثه در برگشت از ساري به روستا در ابتدامتوجه شدم درخت 830 ساله روستاي گرجي‌کلا قطع شده است.برخورد تندي با متوليان قطع درخت داشتم، ولي متوليان قطع درخت مجوز منابع طبيعي را در دست داشتند و ارائه کردند.

قانع يادآور شد: اهالي روستا با شنيدن صداي قطع درخت به سمت امامزاده حرکت کردند، با توجه به علاقه‌هايي که مردم روستا به اين درخت داشتند و پيش‌بيني مي‌شد که برخورد فيزيکي بين مردم و قطع‌کنندگان درخت اتفاق مي‌افتد، سريعاً آنها را متوجه عمق دلسوختگي مردم کردم که مسببان قطع درخت از محل متواري شدند.

عبدالله تقويي که از طرف اهالي روستايي گرجي‌کلا ساري براي پيگيري اين پرونده به مقام‌هاي قضايي و منابع طبيعي معرفي شد، بيان داشت: درخت 830 ساله از روي زمين قطع شد، ولي ما نگران اين هستيم که درختان ديگري که در اين باغ وجود دارند نيز دوباره قطع شود.وي با اشاره به چند درخت ديگري که در محوطه امامزاده محمد وجود دارد، بيان داشت: منابع طبيعي اقدام به شماره‌گذاري و قطع چند درخت ديگر در اين محوطه کرده است.

تقوايي در مورد پرونده قطع درخت 830 ساله در ساري بيان داشت: پرونده اين درخت مختومه شد و پيگيري‌هاي زيادي براي انجام اين پرونده انجام شد، ولي هيچ حکمي براي مسببان قطع درخت صادر نشد.

مسئول پيگيري پرونده قطع درخت 830 ساله در ساري گفت: براي بررسي اين پرونده به بسياري از مسئولان شهر ساري از جمله فرماندار ساري نيز مراجعه کردم که جواب قانع‌کننده‌اي که مرهم زخم مردم روستا باشد داده نشد.

وي درباره نظر کارشناسان نسبت به قطع درخت تصريح کرد: با چند نفر کارشناس خبره که خارج از حيطه منابع طبيعي فعاليت مي‌کردند درباره سلامت درخت نيز صحبت‌هايي انجام شد که تمام کارشناسان نسبت به بيمار بودن درخت، نظري نداشتند.

تقوايي در پاسخ به سوال فارس درباره اين مسئله که براي لاشه اين درخت چه برنامه‌اي داريد، بيان داشت: يکي از دلالان چوب براي خريد اين لاشه چوب، مبلغ حدود 2 ميليون و 500 هزار تومان قيمت پيشنهاد کرد که اين موضوع با مخالفت شديد اهالي محل مواجه شد.
وي در پايان اذعان داشت: در تلاش هستيم تا با فروش قيمت واقعي اين درخت، پول حاصل از فروش درخت را براي مشکلات محوطه امامزاده اختصاص دهيم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
0
0
اینقدر نسبت به طبیعت بی رحم نباشید. کسانی که مجوز دادند، افرادی که تیشه بر درخت زدند، و افرادی که صدای مردم روستا را نشنیده گرفتند همه مقصرند. سازمان محیط زیست کجاست تا جلوی این دست درازی ها را بگیرد؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
0
0
به نام خدا ، بعضی انسانها بیمار هستند و غیر از اذیت و آزار
کار دیگری ندارند . حالا این اذیت و آزار را یا برای انسانها به کار
می برند و یا حیوانات و یا محیط زیست . ولی یادمان باشد که
محیط زیست و درختان و حیوانات هم ، مثل ما دارای درک نهانی
هستند و این اعمال ، ضربه به کسانی می خورد که بدخواه و
مغرض هستند و آزار می رسانند . باید با رسیدگی به طبیعت و
محیط زیست ، زمین را کمک بیشتری کنیم .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین