آفتاب: ادامه بحثها درباره حمله سایبری به ایران، فضاسازیهای مطبوعات اسرائیلی در مورد استفاده از گزینه نظامی علیه ایران، انتقاد به سیاستهای جنگطلبانه آمریکا علیه ایران و همچنین طرح موضوع دخالت ایران در امور کشورهای منطقه از سوی رژیم صهیونیستی، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
هرچند یک روز از اعلام کشف حمله سایبری انجام شده توسط ویروس «فلیم» میگذرد، اخبار مربوط به این رویداد، همچنان مهمترین خبر مطبوعات جهان درباره ایران است.
در این میان، روزنامه «واشنگتن پست» به بیانیه «مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای» (ماهر) ایران اشاره کرده که طی آن حمله این ویروس به سیستمهای کشورمان، تأیید شده است.
این روزنامه همچنین نوشته از اظهارات مقامات اسرائیلی، چنین برمی آید که آنها پشت سر این حمله سایبری هستند.
روزنامه «نیشن» پاکستان نیز با استناد به همین بیانیه، از طراحی یک برنامه آنتی ویروس از سوی ایران برای مقابله با ویروس نامبرده خبر داده است.
در همین حال، روزنامههای اسرائیلی به مانند همیشه، تلاش دارند فضای روانی را علیه ایران بر هم زده و از این راه، فشار را بر کشورمان افزایش دهند.
روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در مطلبی به نقل از «آموس یالدین»، رئیس سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نوشته که حمله به ایران، کمتر از دستیابی ایران به بمب هستهای خطرناک خواهد بود. با این حال وی اشاره کرده، این رژیم باید برنامهای نه تنها برای حمله، بلکه برای روز پس از آن نیز آماده داشته باشد.
در عین حال، همین روزنامه اظهارات معاون سابق سیاستگذاری وزارت دفاع آمریکا را نیز منتشر کرده که نسبت به انجام هر گونه حمله زودرس به ایران هشدار داده و تأکید کرده پیش از برنامه ریزی برای چنین کاری، باید دیگر گزینهها کاملا آزموده شوند.
«یو. اس.ای. تودی» در مطلبی با اشاره به انتقادات «میت رامنی»، کاندیدای جمهوری خواه از اوباما، مبنی بر منعطف بودن در مقابل ایران و لزوم طرح جدی گزینه نظامی علیه ایران از سوی آمریکا، به تجربه جنگهای ناموفق آمریکا در ویتنام، عراق و افغانستان اشاره کرده که هزینههای جانی و مالی فراوانی را متوجه ایالات متحده کرده است.
به این ترتیب از سیاستمداران آمریکایی خواسته شده در سیاستهای خود در این زمینه بازنگری کنند.
روزنامه «تایمز اسرائیل» که به نظر میرسد، بار دیگر دستاویز جدیدی برای متهم کردن ایران پیدا کرده، به موضوع اختلافات ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس پرداخته و مدعی شده برخی از این کشورها، نگران دخالت ایران در امور سرزمینی خود هستند.
تایمز اسرائیل در مطلبی سراسر یکسو نگر، مدعی عدم حق مالکیت ایران بر جزیره ابوموسی و همچنین دخالت ایران در امور عربستان، یمن و کویت شده است.
در مطلبی کم و بیش هم راستا با موضوع فوق، «جروزالم پست» نیز به بررسی نقش و نفوذ ایران در عراق پرداخته است.
به نوشته این روزنامه، موضوع بررسی میزان نفوذ ایران در عراق، به ویژه با مطرح شدن بحث خروج نیروهای آمریکایی از این کشور اهمیت یافته است.
جروزالم پست با ابراز نگرانی نسبت به افزایش نفوذ ایران در عراق، در جوسازی رسانهای تا آنجا پیش رفته که عراق را «دولت اقماری» ایران خوانده است.
به گزارش تابناک،در پایان، در خبری اقتصادی، روزنامه «وال استریت ژورنال» از کاهش واردات نفت خام ژاپن از ایران در ماه آوریل خبر داده است. به گزارش این روزنامه، در ماه آوریل ژاپن روزانه نزدیک ۱۱۸ هزار بشکه نفت خام از ایران وارد کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۵ درصد کاهش داشته است. در همین حال، واردات نفت این کشور از عربستان سعودی افزایش پیدا کرده است.