آفتابنیوز : آفتاب: مسعوديفريد در ادامه تاكيد كرد: به طور قطع هرچه خدمات مددكاري پس از ترخيص تقويت شوند، ماندگاري اين زنان در چرخه توانمندسازي تداوم بيشتري مييابد.
مدير كل امورآسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور گفت: بيش از 70درصد از زنان خياباني اختلال رواني داشته و به درمانهاي رواني نياز دارند.
حبیبالله مسعودي فريد در گفتوگو با ايسنا، با اعلام تدوين چارچوب توانمندسازي زنان آسيبديده اظهار كرد: رويكرد سازمان بهزيستي در حوزه زنان آسيب ديده، تغيير اساسي مييابد و اين تغيير در راستاي توانمندسازي زنان در ابعاد اقتصادي، روحي و اجتماعي است.
وي افزود: بسياري از زنان آسيب ديده كه به عنوان زنان خياباني و روسپي شناخته ميشوند، فارغ از نياز به توانمندسازي اقتصادي، به حمايتهاي رواني و اجتماعي نيز نياز دارند.مسعوديفريد در ادامه تاكيد كرد: به طور قطع هرچه خدمات مددكاري پس از ترخيص تقويت شوند، ماندگاري اين زنان در چرخه توانمندسازي تداوم بيشتري مييابد.
مديركل امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور گفت: بيش از 90 درصد از زنان ويژه با طلاق، تعارضهاي خانوادگي، خشونت، بدسرپرستي مواجه بودهاند و اگر در خانوادهها فعاليت پيشگيرانه تقويت شود، به ميزان قابلتوجهي از روسپيگري در جامعه كاسته ميشود. امكان دسترسي به موقع و هميشگي به اين زنان بسيار كم است و به دليل محدوديتهاي موجود در جامعه و جرم انگاشتن اين امر، تعداد زيادي از اين زنان پنهان باقي ميمانند و اگر سازمان بهزيستي بتواند رويكرد فعالانهاي را در اين راستا پيدا كند، ميتوان به پاتوقهاي اين زنان دسترسي پيدا كرد.
وي اظهار اميدواري كرد كه با تدوين چارچوب توانمندسازي زنان ويژه، سازمان بهزيستي بتواند رويكرد فعالانهاي را در برخورد با اين زنان پيدا كند.