آفتابنیوز : آفتاب: وی ادامه داد: «در دهه شصت فیلمهای درخشانی ساخته شد، اما به تدریج روندی را طی کردیم که مخالف ارزشهای انقلاب و اسلام بود.»
سلحشور تاکید کرد: «وضعیت به گونهای است که هنرمندان میگویند موظف نیستیم در فهرست انقلاب و اسلام باشیم و مستلزم بودن به قانون اساسی را از اساسنامه حذف میکنند.»
وی در پاسخ به این پرسش که آیا به لحاظ اخلاقی درست بود که نام پگاه آهنگرانی را ببرید، گفت: «ایشان در حدی نبود که نامش برده شود اشتباه کردم.»
سلحشور گفت: «سی و سه سال با سینما سازش کردیم، عیبها را پوشاندیم و بودجه دادیم، اما خرابکاری کردند، کثافتکاریها را پوشاندیم از همه اخبار اطلاع داشتیم حرفی نزدیم به این امید که سینماگران جذب شوند، اما نشد.»
وی ابراز کرد: «کار به جایی رسید که دست به افشاگری زدیم و گفتیم اینها به صهیونیستها وابسته هستند، از بنیاد سوروس خط میگیرند، دنبال انقلاب مخملی هستند. همه اینها را گفتیم، اما کسی گوشش بدهکار نبود، دیدیم همه خوابند آن وقت فریاد زدیم مردم میدانید دخترانشان به کجا کشیده شدند. با این جمله آنتنها فعال شد.»
وی گفت: «این جمله باعث شد تجمعی رو بروی وزارت ارشاد صورت بگیرد و فیلمها پائین کشیده شود.»
سلحشور افزود: «ادبیات من در آن مقطع درست بود. بعد از آن چون جمع بسته بودم، عذرخواهی کردم.»
وی عنوان کرد: «یوسف(ع) از مردم دنیا جایزه گرفت. یوسف در بین هنرمندان ایران جائی ندارد، زیرا هنرمندان صهیونیست و فاسد مال ایران نیستند و اگر جامعه هنری ما استقبال میکرد باید میمردم.»
این کارگردان در خصوص انتخاب بازیگران زن در پروژه حضرت موسی(ع) اظهار داشت: «بازیگران را از همین سینماگران انتخاب میکنم، همانند پروژه «یوسف» که من آن را با همین هنرمندان ساختم. با این تفاوت که مدیریت اینها در اختیار من بود و من آنها را آدم کردم. برای همین در این پروژه بازدهی خوبی داشتند. مهم این است که از هنرمندان چگونه استفاده شود. البته بسیاری از هنرمندانی که با ما کار کردند دیگر به مسیر قبلی بازنگشتند.»
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ،وی در پایان گفت: «من یک آدم مستقل هستم و برای اعتقاداتم فیلم میسازم و بودجه توسط همین مملکت تامین میشود.»
مشکل مردم نونه نه سینمای فاسد و سینمای فلان
اما اینکه می گوید من یک عده را آدم کرده ام ، به هیچ عنوان
باورمان نمی شود که یک نفر اینقدر " من " باشد . و همچین آدمی چطور می تواند سریال ، از پیامبران بسازد که همه " ما " بوده اند و نه " من " .
امیدوارم که این آقا هم از موضع من بودن خودش پایین بیاید و در سینمای ما هم که همه جور هنرمند ، داریم ، بتواند نقش قشنگ و ماندگاری به جای بگذارد و نه نقش ...........
ضمنا" آقای سلحشور ، امر به معروف و نهی از منکر خیلی
سخت است . یعنی اول امربه معروف به طرز خوب و مطلوب
به کار برید و بعد نهی از منکر . و بعد از هر انتقادی ، باید
پیشنهادات سازنده هم باشد و اینجانب به عنوان یک شهروند،
پیشنهاد شورایی برای تشکیل یک اتحادیه و یا سندیکا می دهم .بهترین کار در سینمای فعلی ایران ،این است که ، چند تن از ریش سفیدان سینما ( اعم از بازیگر ، کارگردان، تهیه کننده و...) پا پیش گذاشته و شورایی ، مرکب از تمامی دست اندرکاران سینما ، برپا کنند و طبق معیارهای انسانی ، اجتماعی ، تمامی عوامل فاسد را شناسائی و اخطار دهند و سندیکا ، برای خود بگذارند و درآن حق و حقوق و بیمه ، یک هنرمند را با توجه به مشکلات در جامعه ، طرح ریزی کنند و حافظ آبرو و امنیت هنرمندان باشند . درست نیست یکی ماهها بیکاری بکشد و دیگری میلیاردها ، پول به جیب بزند . و به قول آقای سلحشور ، مصرف تریاکشان به کیلوها ، برسد .
باید طوری برنامه ریزی شود که مردم ، خودشان ، خوبها و بدها
را تشخیص دهند . ( از نحوه زندگی ، نحوه رفتار و کمک به امور
خیریه ) .
در جامعه ما ، هنرمندانی ماندگار می شوند که خانه هایشان را تبدیل به موزه می کنند و به دنبال کارهای خیر می روند و
شخصیت و ماهیت خود را گم نمی کنند ، مخصوصا" با زندگی
سالم خانوادگی و به دور از مواد مخدر و عیاشی .