کد خبر: ۱۶۴۲۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۱

طرح‌ انسداد تنگه ‌هرمز روی‌ میز کمیسیون ‌انرژی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون انرژی مجلس بستن تنگه هرمز را یکی از موضوعات مطروحه در بسته این کمیسیون برای مقابله با تحریم‌های نفتی اعلام کرد.

عبدالله تمیمی درخصوص زمان نهایی شدن بسته کمیسیون انرژی مجلس برای مقابله با تحریمهای نفتی اظهارداشت: این بسته هنوز نهایی نشده است و اعضای کمیسیون درحال بررسی های کارشناسی موارد مطرح شده در این بسته هستند.

وی درخصوص اینکه آیا استفاده از ظرفیت عالی ترین مقام اجرایی کشور یعنی رئیس جمهور برای فروش نفت یکی از موضوعات مطرح شده در این بسته است؟، گفت: بله، درحقیقت یکی از مهمترین موضوعاتی که در این بسته مطرح شده است، این است که به جای پیگیری فروش نفت از طریق وزارت نفت ایران با کشورهای هدف از طریق کانال ریاست جمهوری کشورمان با ریاست جمهوری سایر کشورها این کار را انجام دهیم، ولی هنوز این موضوع به تصویب نهایی در کمیسیون نرسیده است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس نهم با بیان اینکه بسته نفتی مذکور درحدود 8 ماده دارد، موضوعات مختلف دیگری از جمله استفاده از ظرفیت شرکتهای بیمه ای داخلی برای بیمه کردن نفتکش‌ها، جایگزین کردن کشورهای دیگر برای اجاره کشتی ها و نفت‌کشها جهت انتقال صادرات نفت و همچنین بستن تنگه هرمز در این بسته گنجانده شده است.

وی درخصوص طرح بستن تنگه هرمز برای مقابله با تحریمهای نفتی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: این موضوع یکی از موارد مطرح شده در بسته نفتی کمیسیون انرژی است که باید با همکاری کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس به تصویب برسد.

به گزارش مهر،نماینده منتخب مردم شادگان (استان خوزستان) در مجلس نهم، با اشاره به اینکه درصورت بسته شدن تنگه هرمز جلوی صادرات 18 میلیون بشکه نفت به دنیا گرفته می شود، گفت: این درحالی است که لوله های صادرات نفت بین کشورهای عربی تنها ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت را در روز دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۸
0
0
به نظر میرسه وضع عوارض و مالیات برای نفتکش های کشور های متخاصم کم هزینه ترین روش برای مقابل به مثل با غربی ها باشه. شاید اوناهم این ترفندا چه جوری دور بزنند یا خنثی کنند ولی این اقدام برای غربیها با جو روانی و افزایش هزینه همراه خواهد بود. ایران بهتره با طرحی مرحله ای تنگه هرمزا ببنده باید بستن نظامی اون در مرحله آخر قرار بگیره تا هزینه ها کمتر بشه. ابتدا به صورت بازرسی، بعد به صورت گمرکی، بعد به صورت اختلالی. البته باید این اقدامات به صورت گزینشی با کشور های تحریم کننده و حامی تحریمها صورت بگیره. این کار حتما موجب افزایش قیمت نفت میشه چیزی که به نفع ایران و به ضرر غربه. در پایان اینکه ادله حقوقی و بین المللی این اقدامات به صورت محکم تهیه و تبیین بشه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین