آفتابنیوز : آفتاب: امروزه شيوع انواع مختلف سرطان و ابتلاي تعدادي زيادي از مردم جهان به آن موجب شده است تا پزشكان به افراد نسبت به نوع سبك زندگيشان هشدار دهند.
به گزارش ايسنا، پايگاه اينترنتي ايندين تايمز نوشت: پزشكان معتقدند سبك زندگي افراد ميتواند در ابتلا و يا جلوگيري از پيشرفت بيماري سرطان موثر باشد. به طور مثال كودكان چاق در بزرگسالي افراد چاقي خواهند شد كه اين افراد بيشتر مستعد ابتلا به انواع سرطان هستند.
جايگزين شدن غذاهاي فرآوري شده و كاهش مصرف مواد خوراكي طبيعي و كم تحركي باعث شده است تا نرخ سرطان رشد بيشتري داشته باشد. به اعتقاد پزشكان مصرف غذاهاي تازه ميتواند ابتلا به سرطان را به نصف كاهش دهد.
مصرف انواع ميوهها، سبزيجات و غلات كه سرشار از مواد طبيعي و غني هستند، ميتواند در كاهش ابتلا به اين بيماري نقش بسزايي داشته باشد. مصرف اين مواد طبيعي به دليل داشتن فيبر، مواد معدني و ويتامين توصيه شده است.
كاهش مصرف گوشت قرمز نيز يكي ديگر از عوامل در كاهش خطر ابتلا به سرطان است. اگر چه گوشت قرمز منبع غني از پروتئين است اما در افزايش ابتلا به سرطان روده بزرگ موثر است.
داشتن فعاليتهاي روزانه ورزشي نيز امري غير قابل انكار در كاهش موارد ابتلا به سرطان است. فعاليتهاي بدني مي تواند از رشد غدههاي سرطاني جلوگيري كند.
در پايان مي توان به نقش فعاليتهاي ورزشي اشاره كرد. مطالعات صورت گرفته در سرتاسر جهان حاكي از ارتباط قوي بين عوامل روحي و ابتلا به بيماري سرطان است. به اعتقاد پزشكان فشارهاي روحي و رواني از جمله استرس ميتواند در بروز بيماري هايي از قبيل چاقي، عارضههاي قلبي، افسردگي، پرخوري و سرطان نقش داشته باشد.