آفتابنیوز : 
اين گزارش با استناد به تحليل محتوايي دويست فيلم مشهور هاليوود كه ميلياردها بيننده در سراسر جهان را به خود جلب كرده است، تبليغ رفتارهاي نامشروع و ناسالم و منحرف جنسي در اكثر قريب به اتفاق، فيلمهاي مذكور را در كنار نمايش صريح و تبليغگونه استعمال مواد مخدر توسط ستارههاي هاليوود، عامل بسيار تأثيرگذاري در توسعه ايدز، بيماريهاي جنسي و اعتياد دانسته است.
در اين گزارش آمده است: پزشكان به خاطر وجود روابط جنسي ناسالم در فيلمهاي هاليوود، به شدت از آن انتقاد كردهاند.
روز دوشنبه يك تيم پزشكي، هاليوود را به خاطر مسئوليت نشناسي در مورد به نمايش درآوردن علني سكس و استفاده از مواد مخدر، متهم خواهد ساخت. اين اقدام به دنبال بررسي و تحقيق تعدادي از بزرگترين فيلمهاي برتر هاليوود طي بيست سال گذشته، نشان داد كه تنها يك فيلم سينمايي به استفاده از ابزارهاي پيشگيري از بارداري اشاره كرده است. هيچكدام از دويست فيلم مطرح، حاكي از وجود رابطه جنسي سالم نبودهاند و افراد از قرار گرفتن در معرض آلودگيها و بارداري ناخواسته پرهيز نكردهاند.
اين پزشكان در مجله پزشكي «رويال سوسايتي» گفتهاند كه فيلمسازان بايد در انعكاس پيامدهاي رابطه جنسي ناسالم و استفاده از مواد مخدر نهايت تلاششان را بكنند.
«گوناسكرا» از كالج بهداشت عمومي دانشگاه سيدني ميگويد: صنعت فيلم بر طرز فكر و فهم ميلياردها انسان در جهان تأثيرگذار است. همزمان با پديده جهاني شدن و توسعه فناوريهاي رسانهاي داخل منزل فيلمهاي سينمايي براي طيف وسيعتري از مخاطبان جهاني قابل دسترسي بوده و مدارك معتبري، دال بر اينكه رسانههاي تفريحي و سرگرمي روي رفتار انسانها اثر ميگذارد وجود دارد. به غير از فيلمهاي انيميشني، در 87 فيلم بررسيشده، 53 قسمت سكس بوده كه تنها در يك مورد از آنها ارتباط جنسي سالم وجود داشته است و 98 درصد آن، روابط ناسالم بودهاند.
البته علت اصلي اعتراض پزشكان شيوع بيماري ايدز و بيماريهاي جنسي بوده به همين خاطر به استفاده از الكل، مواد مخدر و دخانيات در فيلمها اشاره كردهاند. در 63 درصد فيلمها از سيگار و در 32 درصد فيلمهاي مذكور از مشروبات الكلي و 7 درصد از مواد مخدر غيرتزريقي استفاده شده است.
تحقيقات پزشكان، نشان داده كه در اين فيلمها به هيچ عنوان در مورد عواقب مهم روابط جنسي ناسالم مثل ايدز، انتقال بيماري و بارداري ناخواسته، اطلاعرساني نشده است و در ادامه گفتهاند كه روابط اجتماعي ارائه شده در فيلمها، نگرانكننده است و فراگيري ايدز و استفاده از مواد مخدر در كشورهاي صنعتي و توسعهيافته را نمايش ميدهند.
فيلمهايي همچون «غريزه پايه» (توليد سال 1992)، «پاي آمريكايي» (2001) و «يك روز ديگر بمير» (2002) از اين گروه فيلمها هستند.
«غريزه پايه» داراي شش قسمت سكسي است كه در آن به هيچگونه ابزار پيشگيري و اصول بهداشت عمومي در روابط اشاره نشده است. «پاي آمريكايي» و «يك روز ديگر بمير» نيز به همين ترتيب بودهاند.