آفتابنیوز : آفتاب: قطعی و اختلال 40 روزه اینترنت در شهرستان فیروزکوه باعث شده تا روند امور مهم اینترنتی خبرنگاران، ادارات، نهادها، تجار و... دچار مشکل شود.
در شهرستان فیروزکوه سه شرکت خصوصی پیشگامان، پارس آنلاین، شاتل و اداره مخابرات با پهنای باند مشخص در حال خدمات دهی اینترنت هستند.
به گزارش مهر، در عصری که اینترنت از نان شب برای مردم و دستگاه های دولتی واجب تر است و تقریبا همه کارهای اداری با اینترنت انجام می شود، 40 روز است که مشتریان مخابرات با قطع و وصل و اختلال اینترنت مواجه هستند و متأسفانه قطع و وصل اینترنت دیگر برای مردم این شهرستان عادی شده است و کسی نیز جوابگو نیست.
اغلب خبرنگاران و دانشجویان که استفاده از اینترنت برای آنها ضروری است، دستیابی راحت به آن را در این شهرستان به رؤیایی تشبیه می کنند.
نکته جالب اینجاست که اینترنت دریافتی از اداره مخابرات بیشترین مشکل را دارد، اما سه شرکت خصوصی پیشگامان، پارس آنلاین وشاتل با اختلال کمتر که آن هم به علت خرابی نرم افزار مخابرات است مواجهند.
مخابرات همکاری لازم را ندارد
این سه شرکت خصوصی با اختلال کمتر که آنهم به علت خرابی نرم افزار مخابرات است مواجهند که مخابرات فیروزکوه می تواند مشکل نرم افزاری این سه شرکت را به صورت سنتی و دستی حل کند تا این سه شرکت خصوصی بتوانند خدمات خوبی به مردم ارائه دهند اما مخابرات همکاری لازم را ندارد.
شرکتهای خصوصی با مبلغ اجاره سرسام آوری، از مخابرات پهنای باند خریداری می کنند اما مخابرات سرعت واقعی که مبلغش را از این شرکتها در یافت می کند، به آنان نمی دهد؛ به عنوان مثال 2048 کیلوبایت می فروشد اما سرعت واقعی ارائه شده از سوی مخابرات، بسیار کمتر است.
سرعت اینترنت مخابرات فیروزکوه بسیار پایین است چون پهنای باند کمی دارد
سرعت اینترنت مخابرات فیروزکوه بسیار پایین است چون پهنای باند کمی دارد و یکی از دلایل پایین بودن سرعت، ارتعاشات ناخواسته است که هنگام بارندگی در این شهرستان، اینترنت کلا قطع شده یا با اختلالات شدید مواجه می شود.
اداره مخابرات فیروزکوه تنها با یک مرکز به نام "شهدا" خدمات رسانی می کند اما غرب شهرستان که ادارات و شهرک صنعتی در آنجا واقع شده، از اینترنت محروم است.
این امر، مزید بر علت شده که برخی ادارات و کارخانه ها به وایرلس روی آوردند؛ وایرلس به تکنولوژی ارتباطی اطلاق می شود که در آن از امواج رادیویی، مادون قرمز و... به جای سیم و کابل برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شود.
استفاده از وایرلس با ید با مجوز سازمان مقررات رادیویی تهران باشد اما مخابرات فیروزکوه برای راحتی کارش، چشم خود را بسته و یک شرکت خصوصی اقدام به نصب آنتن وایرلس آنهم در بالای ساختمان اداری یکی از ادارات کرده است.
از مضرات وایرلس می توان به اختلال در سلامتی روحی و جسمی مردم و سوء استفاده از بیسیم های نیروی انتظامی، اداره برق و ... اشاره کرد.
مخابرات نیازمند مرکز دیگری در غرب فیروزکوه
اگر مخابرات، مرکز دیگری در غرب فیروزکوه داشته باشد، نیاز به وایرلس نیست که سلامت مردم با خطر مواجه شود؛ نکته جالب این است که این شرکت خصوصی از یک خط وایرلس به چند اداره و شرکت خصوصی خدمات ارائه می کند و همه این ادارات به علت عدم نصب اکسس پوینت، همزمان قطع و برای شارژ مجدد همه به یک اندازه بدون در نظر گرفتن تفاوت مصرف از اینترنت، هزینه شان را پرداخت می کنند.
مهرداد شیرخانی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و در مان فیروزکوه در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اینکه سیستم اتوماسیون اداری در این مرکز با نقص اینترنتی مواجه است، عملا اتوماسیون مرکز بهداشت کارایی ندارد و نمی توان به خدمات بهتر پرداخت و همچنین به مرکز متصل شد.
دو کیلو بایت برای دانشگاه آزاد با 9200 دانشجو خنده دار است
مدیر فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه نیز به خبرنگار مهر اظهار داشت: دو کیلو بایت برای دانشگاه آزاد با 9200 دانشجو خنده دار است؛ تازه این دو کیلو بایت نیز واقعی نیست و دائم با قطع و وصل و سرعت بسیار پایین همراه است.
داوود ایلکا ادامه داد: این در حالی است که سال گذشته 520 میلیون ریال به حساب مخابرات برای دریافت 10 کیلوبایت پرداخت شده اما تا این لحظه خبری از 10 کیلو بایت نیست.
مردم و ادارات خدماتی باید دست از کارهای عمرانی بردارند!
هادی خواجه افضلی رئیس مخابرات فیروزکوه نیز در حاشیه جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری فیروزکوه به خبرنگار مهر گفت: به علت کارهای عمرانی زیاد در شهرستان فیروزکوه، پیمانکاران و مردم در هنگام خاکبرداری مراقب فیبر نوری نیستند و باعث قطعی آن می شوند!
با توجه به این گفته خواجه افضلی، به خاطر قطع نشدن اینترنت و شاید تلفنها، مردم و ادارات خدماتی باید دست از کارهای عمرانی بردارند تا اینترنت فعال مانده و همیشه در دسترس باشد!