کد خبر: ۱۷۰۹۴۶
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

صادق آل محمد، بنیان‌گذار مذهب جعفری

سیدرضا اکرمی
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: ١ ـ بیست و پنجم شوال است و شهادت «شیخ الائمه، جعفربن‌محمدالصادق علیهما السلام» که در سال ٨٣ در مدینه به دنیا آمد و در مدینه به خاک سپرده شد، که «سلام علیه یوم ولد و یوم یموت و یوم یبعث حیّا، مریم ١٥» و به دست منصور دوانیقی مسموم گشت. نام وی «جعفر» و القاب وی «صادق، فاضل، صابر» بود، مادرش «فاطمه، امّ فروه» دختر قاسم بن محمدبن ابی بکر، معرفی شده، نام پدر حضرت «محمدبن‌علی» بود، که به «باقرالعلوم» شهرت دارد. 

٢ ـ در قانون اساسی ایران در اصل دوازدهم می‌خوانیم «دین رسمی ایران اسلام و مذهب جعفری اثنا عشری است و این اصل الی الابد غیر قابل تغییر است» و بدین‌جهت امام صادق علیه‌السلام در سند قانون اساسی ایران به رسمیت شناخته شده است و باید جایگاه عقیدتی و قانونی حضرت را پاس بداریم. 

٣ ـ در فرصت روز شهادت امام ششم، باید حضرت را بهتر از گذشته بشناسیم و به دیگران بشناسانیم و در تحقق خواسته‌های حضرت، تلاش و کوشش جامع داشته باشیم و در حد امکان از آن حضرت، تبعیت نموده و از حضرت در جهت هدایت و شفاعت بهره ببریم. 

٤ ـ امام ششم در عصر ویژه صدر اسلام «یعنی تقابل عباسیان و امویان» به کار فکری و فرهنگی پرداخت و حدود «370 هزار حدیث» در دسترس پژوهش‌گران قرار داد که مردم از این اقیانوس ژرف حقیقی و حقوقی حضرت بهره ببرند، راه و صراط و سبیل را بشناسند و در هنگام نیاز، با فقه و اخلاق و اعتقاد و سیاست امام، پاسخگو باشند. 

٥ ـ امام ششم «دانشگاه» تأسیس نمود و چهارهزار شاگرد تربیت کرد و شد «مغز متفکر» و «رئیس مذهب» شیعیان جهان، تا حال و آینده، قرآن مجید و عترت پیامبر «که اکنون بحث امام ششم است» پاسخگوی اعتقادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و اعتقادی و اخلاقی، مردم در همه جا و همه حال و همه کس و در همه شرایط «ونزلنا علیک الکتاب، تبیائا لکل شی و هدی و رحمه و بشری للمسلمین، نحل ٨٩» می‌باشند. باید وقت گذاشت و همت و حمیت بکار برد، کتاب خواند و مباحثه نمود و سخنرانی شنید و با آگاهی و آقائی وارد میدان وسیع مکتب «صادق آل محمد» شد و خود را دانا و توانا و آماده برای عمل نمود. 

٦ ـ حضرتش تنها امامی است که دوران خلافت برخی خلیفگان اموی و عباسی را درک نمود و در تقابل با هر دو بود و از آنان رنج فراوان دید و در سخت‌ترین شرایط به سخت‌ترین کار یعنی پرورش و آموزش چهارهزار نفر نیروی انسانی پرداخت و چهارصد نوع تألیف توسط چهارصد مؤلف در دسترس مردم قرار داد. هیچ پرسشی در این مکتب بدون پاسخ نخواهد ماند.
شهادت حضرت را به همه ارادت‌مندان به حضرت تسلیت می‌گویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین